Julekonkurranse: Vinn 2 gratis coaching-timer!

Året 2020 har vært en prøvelse for de fleste av oss, og jeg ønsker å bidra til at 2021 blir enklere for alle som sliter med stress. Den beste måten jeg kan gjøre det på, er å høre direkte fra deg om hvordan du har det, og hva du trenger i det nye året. 

Bli med i trekningen av to gratis coaching-timer, mot at du svarer på spørsmålene mine nedenfor. Jeg trekker tre vinnere.

Svarene på spørsmålene sender du til meg på e-post: [email protected].

Som coach har jeg taushetsplikt, og vil aldri dele det du skriver med noen. Straks vinneren er trukket, vil jeg slette e-posten din.

Vinneren blir trukket på lille julaften, altså må du svare på denne e-posten senest tirsdag 22. desember. Vinnerne blir selvsagt kontaktet direkte.

Dersom du ikke blir en av vinnerne, skal jeg likevel sende deg et personlig svar med noen råd og coachende spørsmål, slik at du får noe tilbake for bidraget ditt. Og jeg vil bruke informasjonen jeg får fra alle svarene til å skrive blogger og lage videoer i 2021 med temaer som er nyttige for deg. 

Her er spørsmålene jeg ønsker svar på. Du må svare på alle for å være med i trekningen: 

  1. Hvilke tanker og følelser har du i forbindelse med stress?
  2. Hva er den største hindringen din for å gjøre noe med problemet?
  3. Hvis du kunne svinge en tryllestav og alt stress forsvant, hvordan ville en ideell hverdag se ut? Hvilke tanker og følelser ville du hatt?
  4. Hvilke temaer ønsker du å lære mer om i stressmestring?

Jeg håper på å høre fra deg. Takk for hjelpen!

Alt godt,

Kristin

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.