Bli mer effektiv, så du kan blomstre både hjemme og på jobb!

Gratis online workshop, tirsdag 3. mai kl 19.00 - 20.15.

 

Jeg brenner for at du skal ha en jobb du er stolt av. Uten at det går utover forholdet til de du er glad i - deg selv inkludert.

Dårlig samvittighet for både jobben og hjemmefronten - er det deg? Det er fullt mulig å kunne gå for jobben du ønsker deg, uten at livet ditt for øvrig må ta til takke med restene av deg.

Blir du med på denne workshopen, lærer du om: 

  • Hva stress egentlig er (sannsynligvis ikke det du tror!), og hvordan du kan håndtere det for å bli mer produktiv.
  • Tre grunner til at du prioriterer feil, og hvorfor det å gi litt mer f... er et dårlig råd. 
  • Hvordan du bruker dine største styrker for å få mer gjort - og ha det gøy i slengen!

Noe for deg? Bli med!

 

Tid: Tirsdag 3. mai kl 19.00 - 20.15.

Sted: Hjemme hos deg, på Zoom.

Ja, jeg melder meg på workshopen!

Fra rovdrift og ensomhet til fred i sjela

Kanskje er du som meg - glad i å jobbe, bruke evnene dine. Og du har identitet i arbeidet du gjør. Jobbengasjementet mitt er en av mine største styrker. Men det kan bli for mye av det gode. Etter flere havarerte kjærlighetsforhold og 15 år med rovdrift på meg selv, var jeg farlig nær å møte veggen - igjen! Noe måtte bli annerledes.

Så jeg lærte meg å sortere, prioritere og meditere. Jeg leste alt jeg kom over av bøker om stressmestring. Underveis innså jeg at jeg var på feil plass i arbeidslivet. Jeg forlot en ettertraktet lederjobb i bokbransjen, satte meg på skolebenken igjen. Der studerte jeg coaching, psykologi, mindfulness og karriereveiledning.

Nå har jeg drømmejobben som coach og kursinstruktør, med overskudd til samboer, bonusbarn og hundevalp. Jeg hjelper deg som vil ha en jobb hvor du kan komme til din rett - uten at det går på bekostning av helse og trivsel.

~ Kristin

Close

Ja takk, jeg melder meg på workshopen!

Ved påmelding godtar du at jeg sender deg e-post med mer læring og gode tilbud i etterkant. Du kan når som helst melde deg av. For mer info, se min personvernerklæring.