Webinaret er utsatt til august!

Du har flere ressurser enn du tror, med større innflytelse på situasjonen din enn det kanskje virker som.  

Få med deg dette gratis webinaret om selvledelse og stressmestring XXX kl 20.00 - 21.00.

Dette lærer du på webinaret:

  • Hva du trenger for å trives og mestre hverdagen akkurat nå
  • Hvordan du selv kan ta regi på hverdagen for å opprettholde motivasjon og prestasjon
  • Enkle verktøy for selvledelse og stressmestring du kan ta i bruk med en gang

Ved påmelding vil du motta en e-post med lenke til webinaret. NB! Sjekk spam-filteret ditt dersom du ikke mottar noen e-post. 

Velkommen!

For informasjon om behandling av dine personopplysninger, se min personvernerklæring.

 

Meld deg på her!

Ved påmelding aksepterer du noen få e-poster i etterkant med tips og gode tilbud. Du kan når som helst melde deg av e-postlisten.

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. Kurset hennes, Stresshjelpen, er et utmerket verktøy som lærer deg å bedre takle dagligdagse situasjoner som oppstår på jobben og ellers i livet."

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Min erfaring som coach, kursinstruktør og karriereveileder

Jeg har en coaching-utdannelse akkreditert av The European Mentoring and Coaching Council, og er sertifisert rådgiver innen karriereomstilling og stressmestring. Studiene mine inkluderer endringsledelse, positiv psykologi og arbeidsrett, og for tiden tar jeg en instruktørutdannelse i mindfulness. 

Jeg har ledererfaring fra forlagsbransjen, og i flere år var jeg ansatt som bedriftsrådgiver, kursinstruktør, karriereveileder og coach i AS3 Transition. Her hadde jeg også fagansvar for stress- og trivselsrelaterte tjenester. AS3 er en av Nordens ledende leverandører av tjenester innen endringsledelse og nedbemanning. Jeg har fortsatt et samarbeid med dem i dag. 

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om Kristins tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og Kristin vil snart kontakte deg for å avtale et telefon- eller videomøte.