Sliten av tankekjør og dårlig samvittighet? Vil du ha tilbake mestringsfølelsen og hverdagsgleden?

Det er faktisk mulig å få en bedre balanse i hverdagen, uten å måtte gjøre dramatiske endringer. 

Se dette kostnadsfrie webinaret om stressmestring.

Hva du lærer på webinaret:

  • Vanlige kilder til stress og energilekkasje (ofte ikke det du tror det er!)
  • Hva som må til for å få bedre balanse i livet, og hva som er gode prioriteringer for deg
  • Enkle verktøy for stressmestring du kan ta i bruk med en gang

Dette er et opptak av et webinar som ble holdt 13. august. Webinaret varer i 60 minutter.

Straks du melder deg på, vil du motta en e-post med lenke til opptaket. NB! Sjekk spam-filteret ditt, om ikke du får noen e-post. 

Velkommen!

 

(For informasjon om hvordan jeg behandler dine personopplysninger, se min personvernerklæring.) 

 

Meld deg på her!

Når du melder deg på webinaret, aksepterer du at jeg sender deg noen få e-poster i etterkant med tips og gode tilbud. Du kan når som helst melde deg av denne e-postlisten.

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Min erfaring som coach, kursinstruktør og karriereveileder

Jeg har en coaching-utdannelse akkreditert av The European Mentoring and Coaching Council, og er sertifisert rådgiver innen karriereomstilling og stressmestring. Studiene mine inkluderer endringsledelse og positiv psykologi, og for tiden tar jeg en instruktørutdannelse i mindfulness. 

Jeg har i flere år vært ansatt som bedriftsrådgiver, kursinstruktør, karriereveileder og coach i AS3 Transition. Her hadde jeg også fagansvar for stress- og trivselsrelaterte tjenester. AS3 er en av Nordens ledende leverandører av tjenester innen endringsledelse og nedbemanning. Jeg har fortsatt et samarbeid med dem i dag. 

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om Kristins tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og Kristin vil snart kontakte deg for å avtale et telefon- eller videomøte.