Sikre de gode vanene dine, og få en bærekraftig hverdag

Her får du en enkel mental strategi og en praktisk tracker som øker sjansene dine vesentlig for at du tar vare på grunnsteinene i helsen og trivselen din. 

Ja takk, jeg vil ha trackeren tilsendt gratis!

Gode vaner som ivaretar helsen din er fundamentet i stressmestring

Du vet det sikkert - at grunnleggende ressurser som søvn og hvile, et sunt og variert kosthold, trening og bevegelse, sosialt samvær og mindfulness er bra for helsen og trivselen din. Men de blir ofte oversett eller undervurdert når mennesker jeg møter skal lære seg stressmestring. Dessuten krever de at du har kontinuerlig fokus på dem ved å ha gode vaner... Det var det, da!

Velg vaner som inspirerer deg

Med denne enkle trackeren kan du selv definere vaner som passer for deg, og som ivaretar byggesteinene i helsen din.

Rigg deg selv for suksess

Trackeren er også en forskningsbasert mental strategi som øker sjansene dine vesentlig for at du klarer å opprettholde vanene.

Hold deg selv ansvarlig

Ved å måle hvor god du er til å gjennomføre vanene dine får du økt motivasjon til å holde det gående, selv når det butter imot.

Ja takk, jeg vil ha trackeren tilsendt gratis!

Fra helseskadelig stress til overskudd og hverdagsglede

Du vet den følelsen av å aldri ha overskudd til det du har lyst til å gjøre? Og den snikende uroen for at du kommer til å gå på en smell hvis ikke noe endrer seg snart?

Vel... det var meg for noen år siden. Jeg visste at det bare var jeg som kunne gjøre noe med saken. Men det var lettere sagt enn gjort: Å prioritere helsetiltak som søvn, kosthold, trening, sosialt samvær og mindfulness.

Jeg må stadig hente meg inn og gjenopprette fokus på de gode vanene. Det sklir ut for meg også. Men jeg har lovet meg selv at jeg aldri igjen skal komme dit hvor jeg holdt på å gå under av helseskadelig stress. Ingenting i denne verden er verdt å ofre helsen min for.  

Jeg lurer ikke lenger på hvor jeg skal ta fatt. Inn med de gode vanene, på med den berømmelige surstoffmaska. Ikke noe hokus pokus. Jeg kjenner meg selv så godt nå, at jeg vet hvor jeg potensielt sniker meg unna. Så jeg har en plan for det også. Det kan du også få!

~ Kristin

Close

Ja takk, jeg vil ha tilsendt vanetrackeren gratis!

Ved bestilling godtar du at jeg sender deg e-post med mer læring og gode tilbud i etterkant. Du kan når som helst melde deg av. For mer info, se min personvernerklæring.