Demp stress og tankekjør ~ gi deg selv et pusterom

Pusterommet er en enkel, guidet mindfulness-øvelse du kan gjøre hvor som helst, og den tar bare tre minutter! 

Ja takk, jeg vil ha øvelsen tilsendt gratis!

Pusterommet er en sjekk-inn med deg selv i en hektisk hverdag

Går det i ett på jobb? Bekymrer du deg mye, og får liksom aldri koblet av? Roen og overblikket du får av å gjøre Pusterommet vinner deg tilbake de tre minuttene øvelsen tar, og vel så det. Øvelsen kommer på e-post som lydfil, så du kan laste den ned på telefonen din. Da har du den alltid tilgjengelig.

Har du ikke prøvd mindfulness før? Da er dette en super øvelse å begynne med!

Du demper stressreaksjoner

Selv med enkle mindfulness-øvelser aktiverer du det parasympatiske nervesystemet, som har i oppgave å regulere kroppens stressreaksjoner.

Du samler tankene dine

Når du trekker deg tilbake og retter oppmerksomheten innover, hjelper det konsentrasjonsevnen din. Du ser situasjonen klarere, og tankekjøret dempes.

Du lander i deg selv

Du oppdager hvilke tanker og følelser som preger deg. Da blir det lettere å se bekymringene dine i et større perspektiv, og finne ut hva du egentlig har behov for.

Ja takk, jeg vil ha øvelsen tilsendt gratis!

Fra kronisk stress og søvnløshet til fred i sjela

Du vet den følelsen av at hjernen er i ferd med å gnage seg ut av kraniet ditt? Konstant gnaging på bekymringer om ting som har skjedd. Eller ting som kanskje kan skje. En sitrende uro i kroppen. Å sove virker umulig. 

Sånn hadde jeg det i flere år. Helt til jeg innså at noe måtte endres, og det var bare jeg som kunne få endringen til å skje. Jeg lærte meg å sortere, prioritere og meditere. Jeg leste alt jeg kom over av bøker om stressmestring. Underveis innså jeg at jeg var på feil plass i arbeidslivet. Jeg forlot en ettertraktet lederjobb i bokbransjen, satte meg på skolebenken igjen. Der studerte jeg coaching, psykologi, mindfulness og karriereveiledning.

Nå har jeg drømmejobben som coach og kursinstruktør, med overskudd til samboer, bonusbarn og hundevalp. Jeg sover godt om natta, og jeg har fred i sjela. Nå hjelper jeg deg som vil ha en jobb du får vokse og skinne i - uten at det går på bekostning av helse og trivsel.

~ Kristin

Close

Ja takk, jeg vil ha tilsendt Pusterommet som lydfil helt gratis!

Ved bestilling godtar du at jeg sender deg e-post med mer læring og gode tilbud i etterkant. Du kan når som helst melde deg av. For mer info, se min personvernerklæring.