Vil du skinne på jobb, selv når du umulig kan rekke alt?

Bli med på gratis workshop om hvordan du slipper overveldelse, tar kontroll og prioriterer oppgavene som gir resultater ~ uten dårlig samvittighet for alt du ikke får gjort.

 

Jeg brenner for at du skal ha en jobb du er stolt av. Uten at den går utover forholdet til dem du er glad i - deg selv inkludert.

Det er vondt å føle at du ikke strekker til verken hjemme eller på jobb. Drømmen er jo å ha en jobb hvor du får bruke det beste som bor i deg, og samtidig kunne sette deg ned om kvelden uten dårlig samvittighet, og heller være fornøyd med det du har fått gjort den dagen?

Blir du med på denne workshopen, lærer du om: 

  • Hva stress egentlig er (sannsynligvis ikke det du tror!), og hvordan du kan håndtere det for å bli mer produktiv.
  • Tre grunner til at du prioriterer feil, og hvorfor det å gi litt mer f... er et dårlig råd. 
  • Hvordan du bruker dine største styrker for å få mer gjort - og ha det gøy i slengen!

Noe for deg? Bli med!

Tid: Tirsdag 30. august kl 19.00 - 20.15.

Sted: Hjemme hos deg, på Zoom.

Jo, denne workshopen vil jeg få med meg!

Fra rovdrift og ensomhet til fred i sjela

Kanskje er du som meg - glad i å jobbe. Og du har identitet i arbeidet du gjør. Jobbengasjementet mitt er en av mine største styrker. Men det kan bli for mye av det gode. Etter 15 år med rovdrift på meg selv, var jeg farlig nær å møte veggen - igjen! Noe måtte bli annerledes.

Så jeg leste alt jeg kom over av bøker om stressmestring. Jeg lærte meg å sortere, prioritere og meditere. Underveis innså jeg at jeg var på feil plass i arbeidslivet. Jeg forlot en ettertraktet lederjobb i bokbransjen, satte meg på skolebenken igjen. Der studerte jeg coaching, psykologi, mindfulness og karriereveiledning.

Nå har jeg drømmejobben som coach og kursinstruktør, med overskudd til samboer, bonusbarn og hundevalp. Jeg hjelper deg som vil ha en jobb hvor du kan komme til din rett - uten at det går på bekostning av helse og trivsel.

~ Kristin

Close

Ja takk, jeg melder meg på workshopen!

Ved påmelding godtar du at jeg sender deg e-post med mer læring og gode tilbud i etterkant. Du kan når som helst melde deg av. For mer info, se min personvernerklæring.