GRATIS LIVE WORKSHOP

Fem vanlige feil som forsterker stress og dreper arbeidsglede

~ og hvordan du får tilbake den fine flyten på jobb, med energi til et sosialt liv og trening også.

Ja takk, jeg er med!

WORKSHOPEN STARTER OM

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

På denne workshopen vil du oppdage at:

Stress handler ikke nødvendigvis om å ha for mye å gjøre

Du må forstå hva som skaper stress for å kunne gjøre noe med saken. Og stress har antakelig flere årsaker enn du er klar over. Jeg lærer deg hvor du må lete.  

Måter du håndterer stress på i dag gjør antakelig vondt verre

Folk flest har noen feiloppfatninger om stresshåndtering som bare skaper mer stress. Her avslører jeg de fem vanligste feilene, og hva du må gjøre i stedet. 

Du trenger en personlig tilpasset plan for å håndtere jobbstress

One size doesn't fit all! Skal du få en hverdag som sikrer helsen og trivselen din, må du oppdage det unike ved deg. Jeg viser deg hvordan du går fram.

Tid: Tirsdag 3. oktober kl 20.00 - 21.15.
Sted: Hjemme hos deg, på Zoom.

Jeg brenner for at du skal ha en jobb du elsker, uten å måtte ofre privatliv og helse!

Du vet den følelsen av å få helt hetta av alle oppgavene på jobb? Sånn hadde jeg det i mange år. Evig brannslukking, stadig dårligere selvtillit og søvnløse netter. Og fritid? Det var ingenting igjen av meg etter jobb. Sånn kunne det jo ikke fortsette.

Jeg begynte å sluke bøker som lærte meg å sortere, prioritere og meditere. Etter hvert  innså jeg at jeg ville gjøre et totalt karriereskifte. Jeg forlot en ettertraktet lederjobb i bokbransjen, satte meg på skolebenken igjen og studerte coaching, psykologi og mindfulness. Og så startet jeg min egen bedrift.

Jeg hjelper deg som vil ha en jobb du er stolt av, uten at den går på bekostning av helse og trivsel. Og når jeg kommer hjem fra jobb, har jeg fortsatt tid og krefter til den crazy hunden min, til venner, trening og bøker.

~ Kristin 💜

Close

Ja takk, jeg melder meg på workshopen!

Ved påmelding godtar du at jeg sender deg e-post med mer læring og gode tilbud i etterkant. Du kan når som helst melde deg av. For mer info, se min personvernerklæring.