Sett riktig retning på karrieren din

Karriereveiledning er en tjeneste for deg som ønsker deg ny jobb. Kanskje vil du ha hjelp til å finne ut hva drømmejobben din er. Eller kanskje går du med tanker om å gjøre et karriereskifte, men er usikker på hvordan kompetansen din kan være relevant for nye stillingstyper og bransjer.

Hva inneholder karriereveiledningen?

I et karriereveiledningsforløp hos meg får du personlige møter, i tillegg til en grundig gjennomgang av CV, søknad og LinkedIn-profil. Du vil også få intervjutrening.

Viktige temaer i karriereveiledning:

  • Kartlegg kompetansen din: Her kartlegger du all kompetanse du har opparbeidet deg gjennom studier og erfaring. Du får et språk for kompetansen din, slik at du kan beskrive den i jobbsøknad, CV og intervju. Og du vil lære å se overføringsverdien kompetansen din har til nye stillingstyper og bransjer.
  • Fortell dine suksesshistorier: Her lærer du hvordan du finner fram til dine største styrker, og hvordan du kan fortelle om dem på en troverdig og sympatisk måte. Vet du hva dine suksesshistorier er, kan du også finne ut under hvilke betingelser og med hvilke oppgaver du fungerer på ditt beste.
  • Finn din karrierevei: Her vil du ta en test som forteller deg om dine personlige verdier, som i stor grad styrer trivselen din. Du vil også få refleksjonsoppgaver som har som mål å gi deg klarhet i hva som virkelig motiverer deg. Slik kan du identifisere din drømmejobb, og hvilke steg du må ta for å få den.
  • Din personlige merkevare: Din personlige merkevare er det som blir sagt om deg når du ikke er tilstede. Her vil du lære hva din personlige merkevare handler om, og hvordan du kan bygge deg selv som merkevare i tråd med dine karriereønsker. 
  • Bruk ditt personlige nettverk: Her lærer du hvordan du ved selv å være en ressursperson for andre får tilgang på ressurser du ikke ante at du hadde, enten det er gjennom en godt utformet LinkedIn-strategi eller gjennom personlige samtaler. I nettverket ditt kan jobbmuligheter dukke opp, og du kan lære verdifulle ting.  
  • Kapre drømmejobben: Her lærer du hvordan du analyserer stillingsannonser. Hvordan du skriver søknad og CV som får deg til intervju, og hvordan du følger opp på telefon. Ikke minst lærer du hvordan du presenterer deg selv og din kompetanse i intervjuet. Du vil også få tips til forhandling av ansettelsesavtale.

 

"Kristin gav meg, gjennom sin coaching, en trygghet og tro på egne evner som har hjulpet meg veldig i jobbsøkeprosessen min. Det har gjort at jeg nå starter i ny jobb med selvtillit og positivitet! "

~ Anne

"Kristin hjalp meg blant annet med å bli bevisst på hva jeg kan og vil, sortere tankene og ikke minst motiverte meg til å søke nye jobber både ved å stille reflekterende spørsmål, gode råd og nyttige verktøy der effekten viste seg raskt. Jeg opplevde henne som varm og trygg samtalepartner med et genuint engasjement, og hun utfordret meg til å søke på jobber jeg aldri trodde jeg hadde sjans til å komme på intervju til engang. Nå har jeg landet drømmejobben takket være timene jeg hadde med henne - og motivasjonen og selvfølelsen er naturligvis tilbake. "

~ Nathalie

"Kristin hjalp meg i prosessen med å kartlegge egen kompetanse - både faglig og realkompetanse. Vi kartla også mine styrker og gjennomførte en verdibasert test. Dette resulterte i utarbeidelse av en ny cv og en oppdatert Linkeldn-profil. Jeg fikk også støtte og hjelp i forbindelse med vurdering av jobb-bytte, hvilke stillinger som kan passe for meg og i jobbsøkingsprosessen. Det er veldig nyttig og trygt å snakke med Kristin. Samtidig er hun veldig praktisk i sin tilnærming, slik at coachingen gir konkrete resultater. Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach."

~ Inger

"Kristin gav meg tilgang på nyttige verktøy slik at jeg ble mer bevisst på mine fremste styrker og kompetanser. Jeg fikk også nye perspektiver på hvordan jeg kan håndtere stress på en mer konstruktiv måte. Jeg kan på det varmeste anbefale Kristin som coach. Hun er svært kunnskapsrik og genuint opptatt av å bistå deg. Dette gjør henne til en svært god samtalepartner."

~ Randi

Priser

Enkelttime á 60 minutter koster kr 1.990,- inkl. mva. 

Pakkepris for 3 møter koster kr 5.370,- inkl. mva (10% rabatt). 

Pakkepris for 6 møter koster kr 9.550,- inkl. mva (20% rabatt).

Hvert møte varer 60 minutter. Ved kjøp av 3 møters pakke faktureres hele summen ved oppstart. Ved kjøp av 6 møters pakke kan vi avtale delbetaling (2 rater). 

Ønsker du deg et annet antall møter? Jeg diskuterer gjerne gode løsninger med deg ut fra ditt behov.

Egne priser gjelder for bedrifter. Ta kontakt på e-post for pristilbud. 

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg!

Som din coach er ikke jeg fornøyd før du er fornøyd. Jeg vil at du skal føle deg trygg på investeringen du gjør når du kjøper mine tjenester. 

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å bli litt kjent, og for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og og min kompetanse

Fyll ut kontaktskjemaet, så vil du få anledning til å booke en tid for samtalen som passer deg.

For informasjon om behandling av dine persondata, se min personvernerklæring.

Ja takk, jeg vil ha en uforpliktende samtale!

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.