Sett riktig retning på karrieren din

Karriereveiledning er en tjeneste for deg som ønsker deg ny jobb. Kanskje vil du ha hjelp til å finne ut hva drømmejobben din er. Eller kanskje går du med tanker om å gjøre et karriereskifte, men er usikker på hvordan kompetansen din kan være relevant for nye stillingstyper og bransjer.

Hva inneholder karriereveiledningen?

Et karriereveiledningsforløp inneholder 6 personlige møter á 50 minutter. Du vil få en grundig gjennomgang med skriftlig tilbakemelding på CV, søknad og LinkedIn-profil, i tillegg til intervjutrening. Jeg vil også være tilgjengelig på kort varsel dersom du skulle trenge raske avklaringer i søkeprosessen.

Dette vil du lære:

  • Kartlegg kompetansen din: Her kartlegger du all kompetanse du har opparbeidet deg gjennom studier og erfaring. Du får et språk for kompetansen din, slik at du kan beskrive den i jobbsøknad, CV og intervju. Og du vil lære å se overføringsverdien kompetansen din har til nye stillingstyper og bransjer.
  • Fortell dine suksesshistorier: Her lærer du hvordan du finner fram til dine største styrker, og hvordan du kan fortelle om dem på en troverdig og sympatisk måte. Vet du hva dine suksesshistorier er, kan du også finne ut under hvilke betingelser og med hvilke oppgaver du fungerer på ditt beste.
  • Finn din karrierevei: Her vil du ta en test som forteller deg om dine personlige verdier, som i stor grad styrer trivselen din. Du vil også få refleksjonsoppgaver som har som mål å gi deg klarhet i hva som virkelig motiverer deg. Slik kan du identifisere din drømmejobb, og hvilke steg du må ta for å få den.
  • Din personlige merkevare: Din personlige merkevare er det som blir sagt om deg når du ikke er tilstede. Her vil du lære hva din personlige merkevare handler om, og hvordan du kan bygge deg selv som merkevare i tråd med dine karriereønsker. 
  • Bruk ditt personlige nettverk: Her lærer du hvordan du ved selv å være en ressursperson for andre får tilgang på ressurser du ikke ante at du hadde, enten det er gjennom en godt utformet LinkedIn-strategi eller gjennom personlige samtaler. I nettverket ditt kan jobbmuligheter dukke opp, og du kan lære verdifulle ting.  
  • Kapre drømmejobben: Her lærer du hvordan du analyserer stillingsannonser. Hvordan du skriver søknad og CV som får deg til intervju, og hvordan du følger opp på telefon. Ikke minst lærer du hvordan du presenterer deg selv og din kompetanse i intervjuet. Du vil også få tips til forhandling av ansettelsesavtale.

 

Usikker på om dette er noe for deg?

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg, slik at vi kan bli litt kjent, og finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester.

Bestill en uforpliktende samtale

Her kan du gjøre bestillingen din!

Fyll ut skjemaet, og jeg vil ta kontakt med deg innen 48 timer etter at jeg mottok bestillingen for å avtale tidspunkt for første møte. Møtet vil foregå på Zoom.

Pris for programmet er kr 8.990,- inkludert mva. Programmet vil bli fakturert i sin helhet ved oppstart.

Egne priser gjelder når arbeidsgiver betaler. Ta kontakt for tilbud.

Ja takk, jeg bestiller karriereveiledning!

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.