Tjenester Blogg Om Kristin Få gratis minikurs i kunsten å prioritere tid til deg selv!

Velkommen til Stresshjelpen!

Et 8 ukers online-kurs med personlig coaching ~ for deg som vil ha mer hverdagsglede og mindre stress.


Ønsker du deg en spennende karriere, men synes det er vanskelig å balansere jobb og privatliv? Kanskje har du opplevd alvorlig stress en gang, og nå holder frykten for stress deg tilbake? 

Det finnes ikke noe stressfritt liv. Men det er fullt mulig å bygge motstandsdyktighet mot stress. Du kan finne mer tid til det som gjør at du trives. Og du kan lære deg teknikker for å håndtere press og stress når det først oppstår.

Kurset starter mandag 15. mars 2021!

Kurset tar pause i uke 13 (påsken), og så fortsetter vi uken etter.

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Slik er kurset satt opp

Digital kursplattform

Her foregår all undervisning.
Du får korte videoleksjoner, etterfulgt av kartleggingsøvelser, praktisk problemløsning og refleksjoner. 

Personlig coaching

Kurset inneholder 3 personlige coachinger á 50 minutter. Din coach vil være meg, Kristin. Møtene foregår på video eller ved personlig oppmøte i Vika, Oslo. 

Undervisningsmateriell

Du har tilgang til kursplattformen i ett år etter oppstart. Her finner du 40 videoleksjoner, 40 tilhørende arbeidsark, 15 bonusverktøy og 5 innleste meditasjoner.

Dette vil du lære

Med Stresshjelpen vil du lære deg alt du trenger å kunne for å bygge motstandsdyktighet mot stress og finne tid til de viktige tingene dine som gjør livet godt å leve. Kurset kombinerer teori, øvelser og verktøy fra arbeidspsykologi, positiv psykologi, mindfulness-praksis og coaching.

Kurset inneholder 8 moduler ~ én for hver uke.

 • Uke 1: Hva er egentlig stress og stressmestring? ~ lær deg tegnene og stopp opp i tide
 • Uke 2: Finn dine energityver ~ slik bruker du energien din riktig
 • Uke 3: Kravene du møter og ressursene du har ~ du har faktisk alt du trenger for å oppnå balanse
 • Uke 4: Din indre kritiker og mindfulness ~ hvordan håndtere vonde tanker og følelser konstruktivt?
 • Uke 5: Dine personlige verdier ~ ditt indre kompass og prioriteringsverktøy
 • Uke 6: Deg på ditt beste ~ dine signaturstyrker som grunnlag for mestring og personlig vekst
 • Uke 7: Deg og alle de andre ~ bli forstått og forstå bedre med gode kommunikasjonsferdigheter
 • Uke 8: Et autentisk liv ~ dine viktigste læringer og forebygging av tilbakefall til negativt stress

 

Pris kr 7.990,-.

(Alt kursinnhold og personlige coachinger tilsvarer til sammen ca 15 coaching-timer - faktisk verdi kr 16.800,-.)

Egne priser gjelder når arbeidsgiver betaler. Ta kontakt for tilbud.

Betaling skjer ved påmelding, og er bindende. Ønsker du mulighet for delbetaling? Send meg en e-post, og jeg vil gi deg et tilbud. 
For min fornøydhetsgaranti, se punkt under "Ofte stilte spørsmål".

Gå til bestilling

 

Få en gratis smaksprøve!

Lurer du på om online-kurs i det hele tatt er noe for deg? Eller lurer du kanskje på hvordan jeg er som kursinstruktør, eller hvordan videoleksjoner og arbeidsark fungerer? 

Du kan få en helt gratis smaksprøve på et online-kurs som kan være relevant for deg. 

Bli med på minikurset Lær deg kunsten å prioritere tid til deg selv!

 
Ja, jeg vil ha gratis minikurs i kunsten å prioritere tid til meg selv!

"Kurset Stresshjelpen er et kurs jeg mener alle burde gått på. Her fikk jeg konkrete tips og verktøy til å håndtere stress i hverdagen. Men også tips til større livsglede og positivitet. Og alt er basert på forskning eller anerkjente metoder. Kristin er svært belest og oppdatert på fagfeltet og har rett og slett samlet gullet som finnes av teori og praksis. Det lærer hun videre på en tydelig, logisk og lettfattet måte. Dette var en investering for framtida."

~ Ellen

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. Kurset hennes, Stresshjelpen, er et utmerket verktøy som lærer deg å bedre takle dagligdagse situasjoner som oppstår på jobben og ellers i livet."

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

Ofte stilte spørsmål

Kurset passer for deg som kjenner på litt eller mye mistrivsel og stress, og som ønsker deg mer hverdagsglede og bedre balanse.

Kanskje har du opplevd mye stress før, og vil lære hvordan du kan bygge motstandsdyktighet mot stress for framtiden.

Mange deltakere tar kurset som en investering i karrieren sin. Slik kan de ta på seg nye utfordringer uten å være redde for at de ikke mestrer oppgavene på grunn av stress.

Du kan altså ta kurset som forebygging, og du kan ta det som et tiltak for å mestre stress og mistrivsel du opplever i dag. 

Resultatet du får etter 8 uker kommer an på utgangspunktet ditt. Det vil også komme an på innsatsen din. Følger du kursopplegget i tråd med mine anbefalinger, vil du ha et vesentlig lavere stressnivå etter 8 uker, eller til og med at det vonde stresset blir helt borte.

I tillegg vil du kjenne at trivselen din øker. Du får praktiske løsninger på jobbrelaterte utfordringer, og du får større innsikt i det som gir deg hverdagsglede.

Strever du med alvorlig stress (er du for eksempel sykemeldt når du begynner på kurset), er det ikke sikkert at du er helt kvitt vondt stress etter 8 uker. Men du vil garantert få en bedring! Fortsetter du å jobbe med det du har lært på kurset etter disse 8 ukene, vil du til slutt komme i mål og få den trivselen og balansen i livet du ønsker deg. Dette er grunnen til at jeg har gitt deg tilgang til kursplattformen og alt undervisningsmateriell i et helt år etter kursoppstart.

Målet med kurset er at du skal få den nødvendige kunnskapen om stress og kilder til stress, slik at du lærer å stoppe opp før det får utvikle seg og bli alvorlig. Du vil lære deg øvelser og verktøy som reduserer stresset du opplever i dag. Og gjennom refleksjonsoppgaver vil du finne ut hva som er en meningsfull jobbsituasjon og et harmonisk privatliv for deg. 

Alt faglig innhold i kurset er basert på forskning, og øvelsene du får i oppgave å gjøre har dokumentert effekt.

Kurset har 8 moduler, og varer i 8 uker. Hver modul tar for seg et gitt tema. Hver ukedag får du tilgang til en ny videoleksjon med tilhørende trening eller refleksjonsøvelse (jeg anbefaler ikke "binge-watching").

Hver videoleksjon varer mellom 5 og 10 minutter, og du kan beregne ca 10 minutter på øvelsen som følger med. Det er min intensjon at du i snitt skal bruke ca 15 minutter totalt hver ukedag på undervisning og oppgaver. Du bør også sette av minst 10 minutter til meditasjon hver dag.

I tillegg til undervisning kommer 3 coaching-møter á 50 minutter i løpet av 8-ukersperioden. Jeg anbefaler at du legger coachingene til uke 2, 5 og 8 av kurset.  

Til slutt har du også tilgang til en verktøykasse (bonusverktøy) med en rekke korte videoer som beskriver enkle tips og triks som er relevante for stressmestring, trivsel og produktivitet. Disse kommer i tillegg til undervisningen, og du bruker dem bare ved behov.

Husk at du har tilgang til alt kursmateriale i et helt år etter kursoppstart. Du havner derfor ikke bakpå, selv om du for eksempel skulle bli syk en uke. Du kan alltid gå tilbake til videoer du ikke rakk over, eller for repetisjon på et senere tidspunkt.

Det er helt essensielt for meg som kursinstruktør og coach at du blir fornøyd med investeringen din i Stresshjelpen! Og jeg har selvfølgelig tillit til at kurset jeg har laget vil gjøre en forskjell i livet ditt. Likevel har man aldri noen garanti for en full match mellom forventninger og faktisk leveranse. 

Du kan til enhver tid underveis i de 8 ukene ta kontakt med meg om noe skurrer eller du savner noe. 

Dersom du likevel ikke blir fornøyd når de 8 ukene er over, vil jeg refundere hele kursavgiften din uten diskusjon. Betingelsene for refusjon er: 

 • Du har gjennomført alle moduler og fulgt kursopplegg og coaching som anbefalt gjennom de 8 ukene.
 • Du fremsetter krav om refusjon i løpet av uke 9, altså senest innen utløpet av uken etter at kurset er ferdig. 
 • Du forteller meg hvorfor du ikke er fornøyd, slik at jeg kan lære av det.

Jeg har aldri møtt noen som synes det passer å starte på stressmestringskurs akkurat nå. Det vil aldri passe, det er jo nettopp kjernen i stressproblematikk. Selvomsorg og grensesetting får ikke prioritet.  

Langvarig stress ender som regel i langvarig sykefravær, og det er tøft å komme tilbake til jobb derfra. Et slikt sykefravær har store personlige kostnader. Det har karrieremessige kostnader. Og det har økonomiske kostnader.

Det er helsen din det er snakk om. Så om du kjenner på stress nå, er det nettopp NÅ tiltak må settes inn. Jeg møter nemlig altfor mange i coaching som har ventet for lenge, ventet på det rette tidspunktet, med å ta tak i stress. Jeg kan love deg at de ikke syntes det var verdt å vente, sett i etterpåklokskapens lys.

Fortsatt ikke sikker på om dette er noe for deg?

Du er alltid velkommen til å kontakte meg for spørsmål du måtte ha. Bestill gjerne en uforpliktende samtale med meg, så kan vi bli litt bedre kjent, og diskutere behovet ditt. 

Bestill en uforpliktende samtale

Ja takk, jeg melder meg på Stresshjelpen!

Klikk på knappen nedenfor, og du kommer til betalingssiden. Når du har registrert deg, vil jeg gi deg tilgang til kursportalen i rett tid. Du vil motta en bekreftelse på påmeldingen din på e-post. Får du ingen e-post? Sjekk spam-filteret ditt. :-)

Ønsker du mulighet for delbetaling? Send meg en e-post, og jeg vil gi deg et tilbud.

NB! Egne priser gjelder når arbeidsgiver betaler. Ta kontakt for tilbud.

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.