Velkommen til Stresshjelpen!

Et 8 ukers online-kurs med personlig coaching ~ for deg som vil mestre stress.


Er du sliten av mye tankekjør? Har du ofte dårlig samvittighet, og en følelse av å ikke strekke til på viktige områder i livet ditt? 

Tenk om du kunne få en hverdag med mindre kav, mer mestring og overskudd til å være spontan og glad!

Kurset starter mandag 15. februar 2021!

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Slik er kurset satt opp

Digital kursplattform

Her foregår all undervisning. Du får korte videoleksjoner, etterfulgt av øvelser og refleksjoner. Og du får bonusvideoer med praktiske verktøy til bruk i hverdagen din.

Personlig coaching

Kurset inneholder 3 personlige coachinger á 50 minutter. Din coach vil være meg, Kristin. Møtene foregår på video eller ved personlig oppmøte i Vika, Oslo. 

Undervisningsmateriell

Du har tilgang til kursplattformen i ett år etter oppstart. Her finner du 40 videoleksjoner, 40 tilhørende arbeidsark, 15 bonusverktøy og 5 innleste meditasjoner.

Dette vil du lære

Kurset inneholder 8 moduler ~ én for hver uke.

 • Uke 1: Hva er egentlig stress og stressmestring? ~ lær deg tegnene og stopp opp i tide
 • Uke 2: Finn dine energityver ~ slik bruker du energien din riktig
 • Uke 3: Kravene du møter og ressursene du har ~ du har faktisk alt du trenger for å oppnå balanse
 • Uke 4: Din indre kritiker og mindfulness ~ hvordan håndtere vonde tanker og følelser konstruktivt?
 • Uke 5: Dine personlige verdier ~ ditt indre kompass og prioriteringsverktøy
 • Uke 6: Deg på ditt beste ~ dine signaturstyrker som grunnlag for mestring og personlig vekst
 • Uke 7: Deg og alle de andre ~ bli forstått og forstå bedre med gode kommunikasjonsferdigheter
 • Uke 8: Et autentisk liv ~ dine viktigste læringer og forebygging av tilbakefall til negativt stress

 

Pris kr 7.990,-.

(Alt kursinnhold og personlige coachinger tilsvarer til sammen ca 15 coaching-timer - faktisk verdi kr 15.000,-.)

Betaling skjer ved påmelding, og er bindende. Ønsker du mulighet for delbetaling? Send meg en e-post, og jeg vil gi deg et tilbud. 
For min fornøydhetsgaranti, se punkt under "Ofte stilte spørsmål".

Gå til bestilling

Vil du ha en smaksprøve på Stresshjelpen?

Få umiddelbar, gratis tilgang til opptak av webinaret jeg holdt om stressmestring 18. november 2020 ved å klikke på knappen nedenfor. 

Les mer og få tilgang her

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. Kurset hennes, Stresshjelpen, er et utmerket verktøy som lærer deg å bedre takle dagligdagse situasjoner som oppstår på jobben og ellers i livet."

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

Ofte stilte spørsmål

Kurset passer for deg som opplever litt eller mye mistrivsel og stress. Du kan bruke kurset som forebygging, og du kan bruke det som et tiltak for å mestre stress og mistrivsel du opplever i dag. 

Resultatet du vil oppnå etter 8 uker avhenger av utgangspunktet ditt. Det vil også avhenge av innsatsen din. Følger du kursopplegget i tråd med mine anbefalinger, vil du oppleve en markant reduksjon av stress, eller til og med høy grad av trivsel etter 8 uker.

Strever du med alvorlig stress (er du for eksempel sykemeldt når du begynner på kurset), er det ikke sikkert at du er helt kvitt negativt stress etter 8 uker. Men du vil garantert oppleve en bedring! Fortsetter du å jobbe med det du har lært på kurset etter disse 8 ukene, vil du til slutt komme i mål og få den trivselen og balansen i livet du ønsker deg. Dette er grunnen til at jeg har gitt deg tilgang til kursplattformen og alt undervisningsmateriell i et helt år etter kursoppstart.

Målet med kurset er at du skal få den nødvendige kunnskapen om stress og kilder til stress, slik at du lærer å stoppe opp før det får utvikle seg og bli alvorlig. Du vil lære deg øvelser og verktøy som reduserer stresset du opplever i dag. Og gjennom refleksjonsoppgaver vil du finne ut hva som er en meningsfull jobbsituasjon og et harmonisk privatliv for deg. 

Alt faglig innhold i kurset er basert på forskning, og øvelsene du får i oppgave å gjøre har dokumentert effekt.

Kurset har 8 moduler, og varer i 8 uker. Hver modul tar for seg et gitt tema. Hver ukedag får du tilgang til en ny videoleksjon med tilhørende trening eller refleksjonsøvelse (jeg anbefaler ikke "binge-watching").

Hver videoleksjon varer mellom 5 og 10 minutter, og du kan beregne ca 10 minutter på øvelsen som følger med. Det er min intensjon at du i snitt skal bruke ca 15 minutter totalt hver ukedag på undervisning og oppgaver. Du bør også sette av minst 10 minutter til meditasjon hver dag.

I tillegg til undervisning kommer 3 coaching-møter á 50 minutter i løpet av 8-ukersperioden. Jeg anbefaler at du legger coachingene til uke 2, 5 og 8 av kurset.  

Til slutt har du også tilgang til en verktøykasse (bonusverktøy) med en rekke korte videoer som beskriver enkle tips og triks som er relevante for stressmestring, trivsel og produktivitet. Disse kommer i tillegg til undervisningen, og du bruker dem bare ved behov.

Husk at du har tilgang til alt kursmateriale i et helt år etter kursoppstart. Du havner derfor ikke bakpå, selv om du for eksempel skulle bli syk en uke. Du kan alltid gå tilbake til videoer du ikke rakk over, eller for repetisjon på et senere tidspunkt.

Det er helt essensielt for meg som kursinstruktør og coach at du blir fornøyd med investeringen din i Stresshjelpen! Og jeg har selvfølgelig tillit til at kurset jeg har laget vil gjøre en forskjell i livet ditt. Likevel har man aldri noen garanti for en full match mellom forventninger og faktisk leveranse. 

Du kan til enhver tid underveis i de 8 ukene ta kontakt med meg om noe skurrer eller du savner noe. 

Dersom du likevel ikke blir fornøyd når de 8 ukene er over, vil jeg refundere hele kursavgiften din uten diskusjon. Betingelsene for refusjon er: 

 • Du har gjennomført alle moduler og fulgt kursopplegg og coaching som anbefalt gjennom de 8 ukene.
 • Du fremsetter krav om refusjon i løpet av uke 9, altså senest innen utløpet av uken etter at kurset er ferdig. 
 • Du forteller meg hvorfor du ikke er fornøyd, slik at jeg kan lære av det.

Jeg har aldri møtt noen som synes det passer å starte på stressmestringskurs akkurat nå. Det vil aldri passe, det er jo nettopp kjernen i stressproblematikk. Selvomsorg og grensesetting får ikke prioritet.

Det er helsen din det er snakk om. Så om du kjenner på stress nå, er det nettopp NÅ tiltak må settes inn. Jeg møter nemlig altfor mange i coaching som har ventet for lenge, ventet på det rette tidspunktet, med å ta tak i stress. Jeg kan love deg at de ikke syntes det var verdt å vente, sett i etterpåklokskapens lys. 

Langvarig stress ender som regel i langvarig sykefravær, og det er knalltøft å komme tilbake til jobb derfra. Et slikt sykefravær har store personlige kostnader. Det har karrieremessige kostnader. Og det har økonomiske kostnader.

Beklager om jeg skremmer deg nå. Om du likevel ikke får til å begynne på kurs nå, så gjør i hvert fall NOE. Snakk med lederen din. Med legen din. Ring meg for en uforpliktende prat (tlf 975 89 622). 

Men gjør noe! 

Stresshjelpen er
et helhetlig tilbud

Med Stresshjelpen har jeg en ambisjon om å gi deg alt du trenger for å redusere stress og styrke trivselen i hverdagen din. Kurset kombinerer teori, øvelser og verktøy fra mindfulness-praksis, arbeidspsykologi, positiv psykologi og coaching. I denne videoen forteller jeg om hvorfor jeg har laget kurset. Du vil også få vite litt om min bakgrunn som coach og kursinstruktør. 

Du kan se hele min CV her. 

 

Fortsatt ikke sikker på om dette er noe for deg?

Du er alltid velkommen til å kontakte meg for spørsmål du måtte ha. Book gjerne en uforpliktende samtale med meg, så kan vi bli litt bedre kjent, og diskutere behovet ditt. 

Book en uforpliktende samtale

Ja takk, jeg melder meg på Stresshjelpen!

Klikk på knappen nedenfor, og du kommer til betalingssiden. Når du har registrert deg, vil jeg gi deg tilgang til kursportalen i rett tid.

Ønsker du mulighet for delbetaling? Send en e-post til meg, og jeg vil gi deg et tilbud.

Du vil motta en bekreftelse på påmeldingen din på e-post. Om ikke du får noen e-post, sjekk spam-filteret ditt. :-) 

 

Gå til betaling
Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.