Velkommen til Stresshjelpen!

Et online-kurs med personlig coaching og et støttende fellesskap ~ for deg som vil mestre stress.


Er du sliten av mye tankekjør? Har du ofte dårlig samvittighet, og en følelse av å ikke strekke til på viktige områder i livet ditt? 

Tenk om du kunne få en hverdag med mindre kav, mer mestring og overskudd til å være spontan og glad!

Stresshjelpen er
kurset for deg!

Kurset gir deg en dypere innsikt i hva som gjør at du opplever stress. Du får verktøy som skal hjelpe deg å finne ut hvordan du kan fungere på ditt beste. Og du vil oppdage hva dine personlige verdier er, slik at du får et klart bilde av hva et godt liv er for deg. Du vil lære deg å prioritere, og oppnå større balanse i livet.

I denne videoen forteller jeg om hvorfor jeg har laget kurset Stresshjelpen. Du vil også få vite litt om min bakgrunn som coach og kursinstruktør. 

Du kan se hele min CV her. 

 
Gå til bestilling

Kurset starter 24. august 2020

NB! Begrenset antall plasser.

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Slik er kurset satt opp

Digital kursplattform

Her foregår all undervisning - i form av korte videoer. Du vil få trenings- og refleksjonsoppgaver å løse, og praktiske verktøy du kan bruke i hverdagen din.

Personlig coaching

Kurset inneholder 3 personlige coachinger á 50 minutter. Din coach vil være meg, Kristin. Møtene foregår på video eller ved personlig oppmøte i Vika, Oslo. 

Et støttende fellesskap

Du vil bli medlem av en lukket Facebook-lignende gruppe med andre kursdeltakere. Her finner du erfaringsdeling og mer læring fasilitert av meg. Deltakelse er frivllig.

Dette vil du lære

Kurset inneholder 8 moduler ~ én for hver uke.

  •  Uke 1: Mål og motivasjon ~ din ideelle hverdag, og din motivasjon og energi til å komme dit
  • Uke 2: Helse og stress ~ helsen din er grunnmuren i stressmestring
  • Uke 3: Finn dine energityver ~ hvordan oppstår stress, og hvordan hindre at det skjer?
  • Uke 4: Din indre kritiker og mindfulness ~ hvordan håndtere vonde tanker og følelser konstruktivt?
  • Uke 5: Et autentisk liv ~ finn ditt indre kompass i dine verdier og signaturstyrker
  • Uke 6: Selvledelse og deg på ditt beste ~ hvordan bruke verdier og styrker som grunnlag for et godt liv?
  • Uke 7: Deg og alle de andre ~ bli forstått og forstå bedre med gode kommunikasjonsferdigheter
  • Uke 8: Varig trivsel ~ dine viktigste læringer og forebygging av tilbakefall

 

Introduksjonstilbud ~ få 25 % rabatt!

Pris kr 5.990,-.

Fordi kurset har et begrenset antall plasser, er påmelding bindende.
Betaling skjer ved påmelding, og avbestilling refunderes ikke.

Gå til bestilling

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

Ofte stilte spørsmål

Kurset passer for deg som opplever litt eller mye stress. Du kan bruke kurset som forebygging, og du kan bruke det som et tiltak for å mestre stress du opplever i dag. Målet med kurset er at du skal få større kunnskap om stress og kilder til stress, og innsikt i hva du må gjøre for å skape bedre balanse i livet ditt, og få den hverdagen du ønsker deg. Du vil også få praktiske verktøy du kan ta i bruk umiddelbart i arbeidet med å mestre stress.

Kurset har 8 moduler, og varer i 8 uker. Hver uke vil du få tilgang til en ny kursmodul med et nytt tema.

Hver kursmodul er delt i to: én del med basisundervisning, og én del med bonusundervisning.

Basisundervisningen er minimumsversjonen av kurset. Jeg anbefaler deg å følge all basisundervisning. Det vil ta ca 10 minutter i gjennomsnitt hver ukedag. (Du har fri i helgen. ;-) 

I bonusundervisningen går vi i dybden på et tema. Jeg anbefaler deg å følge bonusundervisning i tillegg til basisundervisning i temaer som er spesielt relevante for deg. Basis- og bonusundervisning utgjør maksimalt ca 15 minutter om dagen.

Selv om du kan gjøre unna hele ukens kursopplegg på én dag, anbefaler jeg at du jobber litt med ukens tema hver dag. 

I tillegg til undervisning kommer 3 coaching-møter á 50 minutter i løpet av 8-ukersperioden. Jeg anbefaler at du legger coachingene til uke 2, 5 og 8 av kurset.  

Til slutt bør du sette av tid til meditasjon hver dag - minimum 10 minutter (frivillig - men anbefalt).

Husk at du har tilgang til alt kursmateriale i et helt år etter kursoppstart. Du kan alltid gå tilbake til fagstoff du ikke rakk over på et senere tidspunkt.

Hvert kurs har maks 25 deltakere, og alle vil være invitert inn til en felles gruppe hvor jeg fasiliterer faglige diskusjoner og erfaringsdelinger. Men det er frivillig å delta på gruppeaktivitetene, da jeg har respekt for at ikke alle ønsker å dele en personlig erfaring som stress med andre. Dette betyr at jeg ikke kan vite sikkert hvor mange vi blir i gruppen - men vi blir ikke flere enn 25. 

Jeg har inkludert gruppeaktiviteter i kurset fordi forskning viser at sjansene er større for å nå målet ditt om du jobber for det sammen med andre. I gruppen holder dere hverandre ansvarlig for å jobbe jevnt og trutt med å innarbeide gode vaner. Her blir det også god sjanse til å dele tips og triks med hverandre. Ikke minst er det godt å erfare at man ikke er den eneste som strever med stress!

Plattformen for gruppeaktivitetene vil være Kajabi - den samme plattformen som resten av det digitale kurset ligger på. Måten det foregår på ligner mye på en Facebook-gruppe, men av hensyn til diskresjon og personvern har jeg valgt Kajabi som plattform. Du kan bruke Kajabi-appen på telefon, eller logge deg inn fra PC/Mac.

I stressmestring er det ikke slik at alle temaer er like relevante for alle kursdeltakere. Men du vil nok oppdage at noen temaer er særlig relevante for deg. Derfor består hver modul av både en basisundervisning og en bonusundervisning. Det betyr at du bare velger basisundervisning i de kursmodulene som er litt eller ikke relevante for deg. (Ja, jeg anbefaler at du tar dem selv om du ikke tror de er relevante. Det kan hende du oppdager at de er relevante likevel.) De modulene som er særlig relevante anbefaler jeg at du velger bonusundervisning i. Dette er en måte for deg å selv kunne velge hvor mye tid du vil bruke på kurset. Uansett er alt kursinnhold i hver modul til enhver tid tilgjengelig for deg.

Du vil få tilgang til en ny modul hver mandag fra og med mandag 24. august og 8 uker frem i tid. Etter at de 8 ukene er over, vil du fortsatt ha tilgang til kursinnholdet i ett år - frem til 24. august 2021.

Etter at de 8 ukene er over vil du ikke ha tilgang på coaching og gruppeaktiviteter.

Alt faglig innhold i kurset er basert på forskning, og øvelsene du får i oppgave å gjøre har dokumentert effekt. Resultatet du vil få avhenger av utgangspunktet ditt. Det vil også avhenge av innsatsen din. Følger du kursopplegget slik det er lagt opp til, med bonusundervisning i temaer som er spesielt relevante for deg, vil du oppleve en markant bedring, eller til og med høy grad av trivsel ved kursets slutt.

Vil du ha en smaksprøve på kursinnholdet?

Se opptak av webinar om stressmestring her. Webinaret er gratis, og varer i 60 minutter.

Meld deg på her

Fortsatt ikke sikker på om dette er noe for deg?

Du er alltid velkommen til å kontakte meg for spørsmål du måtte ha. Book gjerne en uforpliktende samtale med meg, så kan vi bli litt bedre kjent, og diskutere behovet ditt. 

Book en uforpliktende samtale

Ja takk, jeg melder meg på Stresshjelpen!

Klikk på knappen nedenfor, og du kommer til betalingssiden. Når du har registrert deg, vil jeg gi deg tilgang til kursportalen i rett tid.

Du vil motta en bekreftelse på påmeldingen din på e-post.

Kurset har et begrenset antall plasser, og påmelding er derfor bindende. Ved avbestilling vil kursavgiften ikke bli refundert. 

Gå til betaling
Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.