Velkommen til Stresshjelpen!

Et 6 ukers online-kurs med mulighet for personlig coaching ~ for deg som vil ha mer hverdagsglede og mindre stress.


Ønsker du deg en spennende karriere, men synes det er vanskelig å balansere jobb og privatliv? Kanskje har du opplevd alvorlig stress en gang, og nå holder frykten for stress deg tilbake? 

Det finnes ikke noe stressfritt liv. Men det er fullt mulig å bygge motstandsdyktighet mot stress. Du kan finne mer tid til det som gjør at du trives. Og du kan lære deg teknikker for å håndtere press og stress når det først oppstår.

Kurset starter mandag 20. september 2021!

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder

Sett deg på uforpliktende venteliste her!

Det er ennå en stund til Stresshjelpen begynner. Du kan sette deg på venteliste her. Da får du en påminnelse når påmelding til kurset åpner.

Dette vil du lære

Med Stresshjelpen vil du lære deg alt du trenger å kunne for å bygge motstandsdyktighet mot stress og finne tid til de viktige tingene dine som gjør livet godt å leve. Kurset kombinerer teori, øvelser og verktøy fra arbeidspsykologi, positiv psykologi, mindfulness-praksis og coaching.

Kurset inneholder 6 moduler ~ én for hver uke.

  • Uke 1: Hva er egentlig stress og stressmestring? ~ lær deg tegnene og stopp opp i tide
  • Uke 2: Finn dine energityver ~ slik bruker du energien din riktig
  • Uke 3: Kravene du møter og ressursene du har ~ du har faktisk alt du trenger for å oppnå balanse
  • Uke 4: Din indre kritiker og mindfulness ~ hvordan håndtere vonde tanker og følelser konstruktivt?
  • Uke 5: Dine personlige verdier ~ ditt indre kompass og prioriteringsverktøy
  • Uke 6: Deg på ditt beste ~ dine signaturstyrker som grunnlag for mestring og personlig vekst

 

Slik er kurset satt opp

Online kursplattform

Her foregår all undervisning.
Logg inn via desktop eller telefon. Kurset er i video-, tekst- og lydformat. Du har tilgang til kurset i ett år etter oppstart. 

Personlig coaching

Stresshjelpen Pluss inneholder 3 personlige coachinger á 50 minutter. Din coach vil være meg, Kristin. Møtene foregår på video eller ved personlig oppmøte i Vika, Oslo. 

Undervisningsmateriell

Du får 6 moduler med 5 videoleksjoner i hver, pluss ukesrefleksjon. Du kan laste ned 25 arbeidsark og 5 innleste meditasjoner. Og du får 15 bonusverktøy.  

"Stresshjelpen er et kurs jeg mener alle burde gått på. Her fikk jeg konkrete tips og verktøy til å håndtere stress i hverdagen. Men også tips til større livsglede og positivitet. Og alt er basert på forskning eller anerkjente metoder. Kristin er svært belest og oppdatert på fagfeltet og har rett og slett samlet gullet som finnes av teori og praksis. Det lærer hun videre på en tydelig, logisk og lettfattet måte. Dette var en investering for framtida."

~ Ellen

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. Kurset hennes, Stresshjelpen, er et utmerket verktøy som lærer deg å bedre takle dagligdagse situasjoner som oppstår på jobben og ellers i livet."

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

Ofte stilte spørsmål

Kurset passer for deg som kjenner på litt eller mye mistrivsel og stress, og som ønsker deg mer hverdagsglede og bedre balanse.

Kanskje har du opplevd mye stress før, og vil lære hvordan du kan bygge motstandsdyktighet mot stress for framtiden.

Mange deltakere tar kurset som en investering i karrieren sin. Slik kan de ta på seg nye utfordringer uten å være redde for at de ikke mestrer oppgavene på grunn av stress.

Du kan altså ta kurset som forebygging, og du kan ta det som et tiltak for å mestre stress og mistrivsel du opplever i dag. 

Er du langtidssykemeldt på grunn av utbrenthet eller fatigue, vil kursinnholdet antakelig være for krevende for deg å gjennomføre på 6 uker. Ta kontakt for uforpliktende samtale, så finner vi sammen ut om dette kurset passer for deg.

Resultatet du får etter 6 uker kommer an på utgangspunktet ditt. Det vil også komme an på innsatsen din. Følger du kursopplegget i tråd med mine anbefalinger, vil du ha et vesentlig lavere stressnivå etter 6 uker.

I tillegg vil du kjenne at trivselen din øker. Du får praktiske løsninger på jobbrelaterte utfordringer, og du får større innsikt i det som gir deg hverdagsglede.

Strever du med alvorlig stress (er du for eksempel sykemeldt når du begynner på kurset), er det ikke sikkert at du er helt kvitt vondt stress etter 6 uker. Men du vil garantert få en bedring! Fortsetter du å jobbe med det du har lært, vil du til slutt komme i mål og få den trivselen og balansen i livet du ønsker deg. Dette er grunnen til at jeg har gitt deg tilgang til kursplattformen og alt undervisningsmateriell i et helt år etter kursoppstart.

Er du langtidssykmeldt på grunn av utbrenthet eller fatigue, er det ikke sikkert at dette kurset passer for deg. Ta kontakt for uforpliktende samtale, så finner vi det ut sammen.

Målet med kurset er at du skal få den nødvendige kunnskapen om stress og kilder til stress, slik at du lærer å stoppe opp før det får utvikle seg og bli alvorlig. Du vil lære deg øvelser og verktøy som reduserer stresset du opplever i dag. Og gjennom refleksjonsoppgaver vil du finne ut hva som er en meningsfull jobbsituasjon og et harmonisk privatliv for deg. 

Alt faglig innhold i kurset er basert på forskning, og øvelsene du får i oppgave å gjøre har dokumentert effekt.

Kurset har 6 moduler, og varer i 6 uker. Hver uke får du tilgang til en ny modul med et nytt tema.

Hver modul inneholder 5 videoleksjoner og en ukesrefleksjon. 

Hver videoleksjon varer mellom 5 og 10 minutter, og du kan beregne ca 15 minutter på øvelsen som følger med.

Det er min intensjon at du i snitt skal bruke ca 20 minutter totalt hver ukedag på undervisning og oppgaver. Du bør også sette av minst 10 minutter til meditasjon hver dag.

Jeg anbefaler ikke "binge-watching". Forsøk å jobbe med kurset litt hver dag, så får du best effekt. Da unngår du også å bli overveldet.

Hvis du kjøper Stresshjelpen Pluss, kommer de 3 coaching-timene i tillegg. 

Til slutt har du også tilgang til en verktøykasse (bonusverktøy) med en rekke korte videoer som beskriver enkle tips og triks som er relevante for stressmestring, trivsel og produktivitet. Disse kommer i tillegg til undervisningen, og du bruker dem bare ved behov.

Husk at du har tilgang til alt kursmateriell i et helt år etter kursoppstart. Du havner derfor ikke bakpå, selv om du for eksempel skulle bli syk en uke. Du kan alltid gå tilbake til videoer du ikke rakk over, eller for repetisjon på et senere tidspunkt.

De 3 personlige coaching-møtene du får som Stresshjelpen Pluss-kunde foregår på video (Zoom) eller ved personlige oppmøte på mitt kontor i Vika, Oslo.

Alle de tre coaching-timene bør gjennomføres innenfor de 6 ukene kurset varer (jeg anbefaler coaching i uke 2, 4 og 6), og senest innen 3 måneder etter kursoppstart.

Inne i kursportalen vil du finne en egen videoleksjon om hvordan du forbereder deg til coachingen. 

Coaching er en målrettet samtale hvor du stiller forberedt med en problemstilling du ønsker å utforske. Målet med coachingen er at du skal lære om og forstå mer av deg selv, slik at du kan finne motivasjon og ressurser i deg selv til å gjøre nødvendige endringer i hverdagen din.  

Det er helt essensielt for meg som kursinstruktør og coach at du blir fornøyd med investeringen din i Stresshjelpen! Jeg har tillit til at kurset jeg har laget vil gjøre en forskjell i livet ditt. Likevel har man aldri noen garanti for en full match mellom kundens forventninger og faktisk leveranse. 

Dersom du har kjøpt Pluss-versjonen, møtes vi to personlig. Da har du full anledning til å gi meg tilbakemelding underveis om noe du eventuelt savner eller skulle ønske var annerledes i kurset. Skulle du likevel ikke være fornøyd når de 6 ukene er over, vil jeg refundere hele kursavgiften din uten diskusjon.

Betingelsene for refusjon er: 

  • Du har gjennomført alle moduler og fulgt kursopplegg og coaching som anbefalt gjennom de 6 ukene.
  • Du sender meg en begrunnelse for hvorfor du ikke er fornøyd, slik at jeg kan lære av det.
  • Du fremsetter krav om refusjon innen utløpet av uke 7, altså senest innen utløpet av uken etter at kurset er ferdig. 

Jeg kan dessverre ikke gi fornøydhetsgaranti dersom du kun kjøper basisversjonen av Stresshjelpen.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg

Som coach og kursinstruktør blir jeg ikke fornøyd før du er fornøyd. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester.

Fyll ut kontaktskjemaet, og jeg ringer deg opp innen 48 timer.

Du kan også lese mer om tjenesten mine her.

Håper å høre fra deg.

~ Kristin :)

Ja takk, jeg vil ha en uforpliktende samtale!

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.