Du vil bruke hundre tusen timer på jobb i løpet av livet ditt. Da burde du trives med det du gjør.

Hei, jeg heter Kristin! 

Jeg elsker å jobbe, men har likevel kjent på kroppen hvor vondt det er å være i feil stilling. Jeg har blitt headhuntet, men også nedbemannet. Jeg har vært leder, men også sagt fra meg lederskapet mitt. Jeg har hatt drømmejobben, og samtidig slitt med helsefarlig stress. Jeg har klort meg ut av dette stresset, og gjennomført et fullstendig karriereskifte – for igjen å havne i drømmejobben. Så jeg er et levende bevis på at det er fullt mulig å få en jobb du elsker. Uansett hvor du er i arbeidslivet akkurat nå.

 

Jeg er sertifisert som mindfulness-instruktør og som rådgiver i stressmestring og karriereomstilling. Jeg har en coaching-utdannelse akkreditert av The European Mentoring and Coaching Council. Siden 2016 har jeg jobbet for AS3 Transition, en av Nordens ledende leverandører av jobbrelaterte omstillingstjenester. Studiene mine inkluderer endringsledelse, arbeidsrett og positiv psykologi, og i bunn er jeg cand.philol. Jeg skrev hovedfagsoppgave i litteraturvitenskap om Pat Barkers Regeneration - en krigsroman om posttraumatisk stresslidelse. 

Du kan se hele CV-en min her.

Du har alltid flere ressurser enn du tror

Jeg har alltid vært nysgjerrig på folks forhold til arbeidet sitt. Som jentunge studerte jeg den pensjonerte naboen som la hele sin sjel i hagearbeid. Som 18 år gammel journalist for lokalavisa skrev jeg en artikkelserie hvor jeg intervjuet alt fra telefonselgere til bibliotekarer til keramikere om yrkene deres. Tidlig i tyveårene gikk jeg på min første smell. Den fikk meg til å sende inn et bidrag til en essaykonkurranse om framtidens arbeidsliv. Jeg spådde at de grenseløse mulighetene vi ville få også kunne oppleves som krav, og skape mye stress og utbrenthet.

Jeg så ikke i spåkulen at jeg 15 år senere ville coache og kurse deg som opplever stress og mistrivsel på jobb.

For i mellomtiden plasserte jeg sirlig bøker på bibliotekshyller etter Dewey-systemet. Jeg språkvasket en haug med dokumentarbøker av profilerte forfattere som ville gi ut en best mulig bok. Jeg reiste verden rundt og solgte oversettelsesrettigheter til norske romaner og barnebøker, så de største forfatterne våre kunne bli lest i utlandet også. Og jeg lærte bedrifter å nedbemanne medarbeiderne sine på en omsorgsfull måte – når først det var blitt så galt at slikt var nødvendig. Arbeid er viktig for folk. Du skalter og valter ikke med folk og arbeidet deres.

Som coach ser jeg at mennesker har langt flere ressurser enn de tror. Større frihet, og flere valgmuligheter. Jeg er her for å fasilitere din selvinnsikt og vekst. Så du kan få det arbeidet og livet du drømmer om.

Dette er verdiene jeg jobber i tråd med:

  • Ekte: Mitt høyeste ønske for deg er at du får leve et liv som føles ekte for deg. Skal du oppnå dette ved hjelp av coaching, krever det at både du og jeg kan være ekte i samarbeidet vårt.
  • Effektiv: I coaching lærer du å ta ansvar for det som er riktig og viktig for deg. Slik kan du leve et effektivt liv som får den betydningen du vil at det skal ha. Som coach tar jeg ansvar for at du kommer dit så raskt som mulig.
  • Kjærlighet til læring: Coaching er læring, og læring gjør av og til vondt. Jeg tilbyr perspektiver på læring som likevel gjør det mulig for deg å elske prosessen. Gjør jeg feil, lover jeg å gå foran som et godt eksempel, og alltid strekke meg for å bli en stadig bedre coach. 

Nysgjerrig på hvordan dette ser ut i praksis? Skaff deg noen av mine gratis ressurser her, og les mer om mine refleksjoner, råd og tips ved å melde deg på mitt ukentlige nyhetsbrev.

Ja takk, jeg vil ha nyhetsbrev fra Kristin

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Stresshjelpen er et kurs jeg mener alle burde gått på. Her fikk jeg konkrete tips og verktøy til å håndtere stress i hverdagen. Men også tips til større livsglede og positivitet. Og alt er basert på forskning eller anerkjente metoder. "

~ Ellen

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. "

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Kristin hjalp meg i prosessen med å kartlegge egen kompetanse - både faglig og realkompetanse. Vi kartla også mine styrker og gjennomførte en verdibasert test. Dette resulterte i utarbeidelse av en ny cv og en oppdatert Linkeldn-profil. Jeg fikk også støtte og hjelp i forbindelse med vurdering av jobb-bytte, hvilke stillinger som kan passe for meg og i jobbsøkingsprosessen. Det er veldig nyttig og trygt å snakke med Kristin. Samtidig er hun veldig praktisk i sin tilnærming, slik at coachingen gir konkrete resultater. Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach."

~ Inger

"Kristin hjalp meg blant annet med å bli bevisst på hva jeg kan og vil, sortere tankene og ikke minst motiverte meg til å søke nye jobber både ved å stille reflekterende spørsmål, gode råd og nyttige verktøy der effekten viste seg raskt. Jeg opplevde henne som varm og trygg samtalepartner med et genuint engasjement, og hun utfordret meg til å søke på jobber jeg aldri trodde jeg hadde sjans til å komme på intervju til engang. Nå har jeg landet drømmejobben takket være timene jeg hadde med henne - og motivasjonen og selvfølelsen er naturligvis tilbake. "

~ Nathalie

Mine tjenester

Coaching

Passer for deg som vil ha personlig oppfølging til å kjenne mer arbeidsglede, løse konkrete stressutfordringer, utvikle deg i jobben og få større innflytelse.

Stresshjelpen

6 ukers online-kurs for deg som ønsker å lære stressmestring, få mer hverdagsglede og oppnå bedre balanse i livet ditt. Kan kombineres med personlig coaching. 

Mindfulness for flinke piker og gutter

Et 6 ukers mindfulness-kurs spesielt utviklet for deg som er "flink pike eller gutt" med online-læring og fysiske samlinger.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg

Som din coach blir jeg ikke fornøyd før du er fornøyd. Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester.

Fyll ut kontaktskjemaet, og jeg ringer deg opp innen 48 timer.

Du kan også lese mer om tjenesten mine her.

Håper å høre fra deg.

~ Kristin :)

 

Ja takk, jeg vil ha en uforpliktende samtale!

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om Kristins tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og Kristin vil snart kontakte deg for å avtale et telefon- eller videomøte.