Vi bruker hundre tusen timer på jobb i løpet av et helt liv. Da burde vi trives med det vi gjør.

Min bakgrunn som coach, kursinstruktør og karriereveileder

Jeg har en coaching-utdannelse akkreditert av The European Mentoring and Coaching Council, og er sertifisert rådgiver innen karriereomstilling og stressmestring. Studiene mine inkluderer endringsledelse og positiv psykologi, og for tiden tar jeg en instruktørutdannelse i mindfulness

Jeg har i flere år vært ansatt som bedriftsrådgiver, kursinstruktør, karriereveileder og coach i AS3 Transition. Her hadde jeg også fagansvar for stress- og trivselsrelaterte tjenester. AS3 er en av Nordens ledende leverandører av tjenester innen endringsledelse og nedbemanning. Jeg har fortsatt et samarbeid med dem i dag. 

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Arbeidsglede, stress og karriereutfordringer

Jeg har alltid vært glad i å jobbe, og identiteten min henger nøye sammen med arbeidet jeg gjør. Selv har jeg et umettelig behov for å lære, og jeg blir spesielt engasjert når jeg får jobbe med å realisere andre menneskers potensial. 

For en del år siden opplevde jeg helseskadelig stress. Etter 14 år i forlagsbransjen kjente jeg meg plutselig herjet og tom. Også jeg, som hadde elsket jobben min! 

Jeg gikk til lege, psykolog og coach. Jeg lærte meg å sortere, prioritere og meditere. Jeg leste alt jeg kom over av bøker som skulle gjøre livet mitt enklere. Det tok flere år. 

Jeg visste at jeg måtte ta karrieren min i en ny retning. Men hvem skulle jeg være, om ikke jeg var ForlagsKristin?

All erfaring er verdifull

Under litteraturstudiene mine hadde jeg skrevet hovedoppgave om en krigsroman om
posttraumatisk stresslidelse. Jeg hadde lært hvordan stress påvirker tankene og følelsene våre,
adferden vår, relasjonene våre, kroppene våre, identiteten vår. 

Nå ville jeg lære hvordan jeg kunne støtte andre i å gjøre endringer i livet sitt. I å mestre stress.
Jeg gikk tilbake til skolebenken.

Og jeg gjorde et karriereskifte...

...som tar meg tilbake til deg!

Gjennom coaching og digitale kurs vil jeg bringe det jeg har lært videre i en mer effektiv, helhetlig form.

Så slipper du å bruke like mye tid og krefter som jeg gjorde på å få et liv der du kan utfolde deg.

Uten at det går på bekostning av forholdet til de viktigste menneskene i livet ditt - deg selv inkludert.

Men er du klar?

Til syvende og sist er det likevel opp til deg og din motivasjon.
Din vilje til å endre på noe.

For det finnes ingen mirakelkur for stress.

Og skal du ta grep om karrieren din, krever det målrettet innsats.

Mitt bidrag er å spille opp til ressursene jeg vet du har i deg. Det er dine egne ressurser som vil skaffe deg den karrieren og det livet som er riktig for deg.

Jeg håper du tar kontakt. :)

~ Kristin

Book en uforpliktende samtale

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om Kristins tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og Kristin vil snart kontakte deg for å avtale et telefon- eller videomøte.