Du vil bruke hundre tusen timer på jobb i løpet av livet ditt. Da burde du trives med det du gjør.

Hei, jeg heter Kristin! 

Jeg elsker å jobbe, men har likevel kjent på kroppen hvor vondt det er å være i feil stilling. Jeg har blitt headhuntet, men også nedbemannet. Jeg har vært leder, men også sagt fra meg lederskapet mitt. Jeg har hatt drømmejobben, og samtidig slitt med helsefarlig stress. Jeg har klort meg ut av dette stresset, og gjennomført et fullstendig karriereskifte – for igjen å havne i drømmejobben. Så jeg er et levende bevis på at det er fullt mulig å få en jobb du elsker. Uansett hvor du er i arbeidslivet akkurat nå.

 

Jeg er sertifisert som mindfulness-instruktør og som rådgiver i stressmestring og karriereomstilling. Coaching-utdannelsen min er akkreditert av The European Mentoring and Coaching Council. Studiene mine inkluderer endringsledelse, arbeidsrett og positiv psykologi. Opprinnelig har jeg en cand.philol-grad i litteraturvitenskap. Jeg skrev hovedoppgave om Pat Barkers Regeneration - en krigsroman om posttraumatisk stresslidelse. 

"Jeg tok kontakt med Kristin fordi jeg opplevde mye stress og lav mestring. Kristin hjalp meg å endre fokus, få bedre innsikt, rydde opp og bli en tryggere utgave av meg selv. Coahingen har hjulpet med å etablere et mål og jeg har fornyet energi. Jeg har det mye bedre og føler meg sterkere. Jeg vet hvor jeg vil nå, og jeg vet hva jeg skal gjøre for å komme dit. Jeg vil på det varmeste anbefale Kristin. "

~ Ewa

"Kristin hjalp meg å bli tryggere på meg selv. Dette var nødvendig i en krevende periode der jeg også måtte ta en vanskelig beslutning. Kristin er en god samtalepartner og er flink til å stoppe opp og stille spørsmål ved sannhetene man ofte forteller seg selv. Jeg tar med meg mange gode (og morsomme) samtaler, nye perspektiver og ikke minst nyttige verktøy som jeg får brukt både i jobb og ellers. Jeg anbefaler Kristin på det varmeste!"

~ Ane

"Jeg tok kontakt med Kristin i en periode der det toppet seg med store utfordringer både privat og på jobb. Kristin har en varm og direkte stil. Jeg opplevde å bli sett og å bli tatt på alvor. Hun er lett å kommunisere med og hun har en smittende entusiasme. I tillegg til samtaler inkluderer Kristins verktøykasse bruk av skisser, hjemmelekser og litteratur. Etter gjennomført runde med coaching går jeg med stødigere steg og jeg har tatt flere viktige valg. "

~ Gudmund

"Coaching med Kristin hjalp meg å sortere tanker og samle mot til å ta viktige valg og endringer i livet. Jeg opplevde mye usikkerhet og stress rundt hvem jeg var og hvordan jeg ville leve. Samtalene med Kristin gav et trygt rom til å diskutere, finne ny retning og mot nok til å starte en ny fase."

~ Hege

"Kristin gav meg, gjennom sin coaching, en trygghet og tro på egne evner som har hjulpet meg veldig i jobbsøkeprosessen min. Det har gjort at jeg nå starter i ny jobb med selvtillit og positivitet! "

~ Anne

"Jeg hadde nettopp fått ny jobb da jeg startet å gå til Kristin. Med jobben fulgte mye stress og jeg hadde utfordringer med å komme inn i rollen og leve opp til alle de høye forventningene. Kristin hjalp meg å sette ord på og reflektere rundt hvordan jeg kan kjenne etter og ta hensyn til meg selv og mine behov. Jeg fikk også hjelp til å identifisere mine styrker og hvordan de kan hjelpe meg til å stå tryggere i meg selv i en krevende jobb. Kristin er både gjennomprofesjonell og varm, og jeg kan sterkt anbefale Kristin som coach."

~ Marianne

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

"Kristin gav meg tilgang på nyttige verktøy slik at jeg ble mer bevisst på mine fremste styrker og kompetanser. Jeg fikk også nye perspektiver på hvordan jeg kan håndtere stress på en mer konstruktiv måte. Jeg kan på det varmeste anbefale Kristin som coach. Hun er svært kunnskapsrik og genuint opptatt av å bistå deg. Dette gjør henne til en svært god samtalepartner."

~ Randi

"For meg har coachingen med Kristin resultert i at jeg klarte å lande drømmejobben! I flere år strevde jeg med angst og stress i intervjusituasjoner som hindret meg i å nå viktige mål i livet. Kristin har gitt meg en verktøykasse med ulike teknikker og hjelpemidler underveis i coachingen, som har resultert i at jeg føler meg trygg og sikker i pressede situasjoner. "

~ Katja

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Stresshjelpen er et kurs jeg mener alle burde gått på. Her fikk jeg konkrete tips og verktøy til å håndtere stress i hverdagen. Men også tips til større livsglede og positivitet. Og alt er basert på forskning eller anerkjente metoder. "

~ Ellen

"Jeg var veldig stresset da jeg mistet jobben og slet med sykdom i familien. Så ble jeg tipset om Kristin, som kom med svært gode råd, både til hvordan håndtere stress og komme seg videre i arbeidslivet. "

~ Erik

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Det er som med alt annet man ønsker å bli god på; man trenger gode verktøy og en «trener» som minner deg på hvordan og når de skal brukes."

~ Tiril

"Kristin hjalp meg i prosessen med å kartlegge egen kompetanse - både faglig og realkompetanse. Vi kartla også mine styrker og gjennomførte en verdibasert test. Dette resulterte i utarbeidelse av en ny cv og en oppdatert Linkeldn-profil. Jeg fikk også støtte og hjelp i forbindelse med vurdering av jobb-bytte, hvilke stillinger som kan passe for meg og i jobbsøkingsprosessen. Det er veldig nyttig og trygt å snakke med Kristin. Samtidig er hun veldig praktisk i sin tilnærming, slik at coachingen gir konkrete resultater. Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach."

~ Inger

"Kristin hjalp meg blant annet med å bli bevisst på hva jeg kan og vil, sortere tankene og ikke minst motiverte meg til å søke nye jobber både ved å stille reflekterende spørsmål, gode råd og nyttige verktøy der effekten viste seg raskt. Jeg opplevde henne som varm og trygg samtalepartner med et genuint engasjement, og hun utfordret meg til å søke på jobber jeg aldri trodde jeg hadde sjans til å komme på intervju til engang. Nå har jeg landet drømmejobben takket være timene jeg hadde med henne - og motivasjonen og selvfølelsen er naturligvis tilbake. "

~ Nathalie

Du har alltid flere ressurser enn du tror

Jeg har alltid vært nysgjerrig på folks forhold til arbeidet sitt. Som jentunge studerte jeg den pensjonerte naboen som la hele sin sjel i hagearbeid. Som 18 år gammel journalist for lokalavisa skrev jeg en artikkelserie hvor jeg intervjuet alt fra telefonselgere til bibliotekarer til keramikere om yrkene deres. Tidlig i tyveårene gikk jeg på min første smell. Den fikk meg til å sende inn et bidrag til en essaykonkurranse om framtidens arbeidsliv. Jeg spådde at de grenseløse mulighetene vi ville få også kunne oppleves som krav, og skape mye stress og utbrenthet.

Jeg så ikke i spåkulen at jeg 15 år senere ville coache og kurse deg som opplever stress og mistrivsel på jobb.

For i mellomtiden plasserte jeg sirlig bøker på bibliotekshyller etter Dewey-systemet. Jeg språkvasket en haug med dokumentarbøker av profilerte forfattere som ville gi ut en best mulig bok. Jeg reiste verden rundt og solgte oversettelsesrettigheter til norske romaner og barnebøker, så de største forfatterne våre kunne bli lest i utlandet også. Og jeg lærte bedrifter å nedbemanne medarbeiderne sine på en omsorgsfull måte – når først det var blitt så galt at slikt var nødvendig. Arbeid er viktig for folk. Du skalter og valter ikke med folk og arbeidet deres.

Som coach ser jeg at mennesker har langt flere ressurser enn de tror. Større frihet, og flere valgmuligheter. Jeg er her for å fasilitere din selvinnsikt og vekst. Så du kan få det arbeidet og livet du drømmer om.

Dette er verdiene jeg jobber i tråd med:

  • Ekte: Mitt høyeste ønske for deg er at du får leve et liv som føles ekte for deg. Skal du oppnå dette ved hjelp av coaching, krever det at både du og jeg kan være ekte i samarbeidet vårt.
  • Effektiv: I coaching lærer du å ta ansvar for det som er riktig og viktig for deg. Slik kan du leve et effektivt liv som får den betydningen du vil at det skal ha. Som coach tar jeg ansvar for at du kommer dit så raskt som mulig.
  • Kjærlighet til læring: Coaching er læring, og læring gjør av og til vondt. Jeg tilbyr perspektiver på læring som likevel gjør det mulig for deg å elske prosessen. Gjør jeg feil, lover jeg å gå foran som et godt eksempel, og alltid strekke meg for å bli en stadig bedre coach. 

Nysgjerrig på hvordan dette ser ut i praksis? Skaff deg noen av mine gratis ressurser her, og les mer om mine refleksjoner, råd og tips ved å melde deg på mitt ukentlige nyhetsbrev.

Ja takk, jeg vil ha nyhetsbrev fra Kristin

Intervjuer og artikler i media

Den indre kritikeren

I dette intervjuet i Aftenposten gir jeg deg råd om hvordan du kan møte den indre kritikeren din for å unngå at den begrenser deg i karrieren din. 

Les intervjuet her

Når skal du bytte jobb på grunn av stress?

Artikkel jeg skrev for AW Magazine, som kun finnes i papirutgave. Artikkelen er gjengitt i sin helhet på bloggen min.

Les artikkelen her

Min egen erfaring med stress, og karrierebyttet til coach

Her intervjues jeg i Telemarksavisa om hvorfor og hvordan jeg forlot bokbransjen, og ble coach og kursinstruktør.  

Les intervjuet her

Mine tjenester

Coaching

Passer for deg som vil ha personlig oppfølging til å kjenne mer arbeidsglede, løse konkrete stressutfordringer, utvikle deg i jobben og få større innflytelse.

Stresshjelpen

6 ukers online-kurs for deg som ønsker å lære stressmestring, få mer hverdagsglede og oppnå bedre balanse i livet ditt. Kan kombineres med personlig coaching. 

Mindfulness for flinke piker og gutter

Et 6 ukers mindfulness-kurs spesielt utviklet for deg som er "flink pike eller gutt" med online-læring og fysiske samlinger.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg

Som din coach er ikke jeg fornøyd før du er fornøyd. Jeg vil at du skal føle deg trygg på investeringen du gjør når du kjøper mine tjenester.

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å bli litt kjent, og for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og min kompetanse. 

Fyll ut kontaktskjemaet, så vil du få anledning til å booke en tid for samtalen som passer deg.

 Håper å høre fra deg.

~ Kristin :)

 

Ja takk, jeg vil ha en uforpliktende samtale!

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om Kristins tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og Kristin vil snart kontakte deg for å avtale et telefon- eller videomøte.