Få klarhet i hvor du vil, og hva du må gjøre for å komme dit

Coaching er en måte å lære om deg selv på. Hva du trenger for å trives. Hvilke styrker du kan spille på, og verdier du skal navigere etter. Og hva som skal til for at du kan fungere på ditt beste. 

Når skal du velge mine coaching-tjenester?

Min coaching passer for deg som vil lære hvordan du kan takle stress, få større arbeidsglede, bygge overskudd, utvikle deg i jobben og få større innflytelse.

Kanskje har du aldri prøvd coaching før? I videoen her kan du lære litt mer om hva coaching er, og hva du kan forvente. 

Dersom online-læring er noe for deg, og du vil redusere stress, forebygge alvorlig stress og samtidig styrke trivselen din, anbefaler jeg også kurset Stresshjelpen. Her får du enda mer læring for pengene. Du kan kombinere kurset med personlig coaching.

 

Typiske problemstillinger hvor coaching er effektivt 

  • Jeg sliter med stress, og vil gjerne ta grep før det går utover helse, privatliv og karriere. 
  • Jeg ønsker meg bedre balanse mellom jobb og privatliv.
  • Jeg føler meg usikker i jobben min, og lurer på om jeg er på rett sted.
  • Jeg står i noe vanskelig på jobb, og trenger klarhet i hvordan jeg kan navigere klokt og trives igjen.
  • Jeg går glipp av spennende muligheter fordi jeg er redd for å gjøre feil.
  • Jeg har mistet motivasjonen min, og trenger hjelp til å finne ut hva jeg kan og vil.
  • Jeg kan og vil mye, men trenger å lære hvordan jeg får større gjennomslag.
  • Jeg vil gjerne bli tryggere og mer effektiv i lederrollen min.
  • Jeg vil gjerne kunne ta ordet og holde presentasjoner med større trygghet. 

 

"Coaching med Kristin hjalp meg å sortere tanker og samle mot til å ta viktige valg og endringer i livet. Jeg opplevde mye usikkerhet og stress rundt hvem jeg var og hvordan jeg ville leve. Samtalene med Kristin gav et trygt rom til å diskutere, finne ny retning og mot nok til å starte en ny fase."

~ Hege

"Jeg hadde nettopp fått ny jobb da jeg startet å gå til Kristin. Med jobben fulgte mye stress og jeg hadde utfordringer med å komme inn i rollen og leve opp til alle de høye forventningene. Kristin hjalp meg å sette ord på og reflektere rundt hvordan jeg kan kjenne etter og ta hensyn til meg selv og mine behov. Jeg fikk også hjelp til å identifisere mine styrker og hvordan de kan hjelpe meg til å stå tryggere i meg selv i en krevende jobb. Kristin er både gjennomprofesjonell og varm, og jeg kan sterkt anbefale Kristin som coach."

~ Marianne

"Kristin hjalp meg å bli tryggere på meg selv. Dette var nødvendig i en krevende periode der jeg også måtte ta en vanskelig beslutning. Kristin er en god samtalepartner og er flink til å stoppe opp og stille spørsmål ved sannhetene man ofte forteller seg selv. Jeg tar med meg mange gode (og morsomme) samtaler, nye perspektiver og ikke minst nyttige verktøy som jeg får brukt både i jobb og ellers. Jeg anbefaler Kristin på det varmeste!"

~ Ane

"Jeg tok kontakt med Kristin i en periode der det toppet seg med store utfordringer både privat og på jobb. Kristin har en varm og direkte stil. Jeg opplevde å bli sett og å bli tatt på alvor. Hun er lett å kommunisere med og hun har en smittende entusiasme. I tillegg til samtaler inkluderer Kristins verktøykasse bruk av skisser, hjemmelekser og litteratur. Etter gjennomført runde med coaching går jeg med stødigere steg og jeg har tatt flere viktige valg. "

~ Gudmund

"For meg har coachingen med Kristin resultert i at jeg klarte å lande drømmejobben! I flere år strevde jeg med angst og stress i intervjusituasjoner som hindret meg i å nå viktige mål i livet. Kristin har gitt meg en verktøykasse med ulike teknikker og hjelpemidler underveis i coachingen, som har resultert i at jeg føler meg trygg og sikker i pressede situasjoner. "

~ Katja

"Jeg tok kontakt med Kristin fordi jeg opplevde mye stress og lav mestring. Kristin hjalp meg å endre fokus, få bedre innsikt, rydde opp og bli en tryggere utgave av meg selv. Coahingen har hjulpet med å etablere et mål og jeg har fornyet energi. Jeg har det mye bedre og føler meg sterkere. Jeg vet hvor jeg vil nå, og jeg vet hva jeg skal gjøre for å komme dit. Jeg vil på det varmeste anbefale Kristin. "

~ Ewa

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover."

~ Tiril

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Litt om min tilnærming til coaching

Jeg er en lesehest og interesserer meg for et bredt spekter av faglige tilnærminger til psykologi. Nedenfor ser du de viktigste ressursene jeg bruker i coaching.

Transition Coaching

Jeg er utdannet Transition Coach, en dialogform utviklet for å lære om og forstå den psykologiske siden av betydningsfulle endringer i livet ditt. Utdannelsen er basert på vitenskapelig teori og metode, og er akkreditert av EMCC

Mindfulness

Mindfulness-praksis har dokumentert effekt på stress. Jeg bruker teknikker fra mindfulness i coaching for at du skal få tilgang på tankemønstre og følelser i deg selv som ofte er skjulte. Jeg har en toårig utdannelse som mindfulness-instruktør.

Positiv psykologi

I den positive psykologien forsker man på det som gjør at vi mennesker trives. Jeg har flere kurs i positiv psykologi, og bruker kunnskap, verktøy og øvelser herfra i coaching som et ledd i å styrke trivselen din og identifisere dine personlige styrker.

Priser

Enkelttime á 60 minutter koster kr 2.990,- inkl. mva. 

Pakkepris for 3 møter koster kr 8.000,- inkl. mva (10% rabatt). 

Pakkepris for 6 møter koster kr 15.250,- inkl. mva (15% rabatt).

Hvert møte varer 60 minutter. Mulighet for delbetaling. 

Ønsker du deg et annet antall møter? Jeg diskuterer gjerne gode løsninger med deg ut fra ditt behov.

Egne priser gjelder for bedrifter. Ta kontakt på e-post for pristilbud. 

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg!

Som din coach er ikke jeg fornøyd før du er fornøyd. Jeg vil at du skal føle deg trygg på investeringen du gjør når du kjøper mine tjenester. 

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg for å bli litt kjent, og for å finne ut om det er en god match mellom dine behov og min kompetanse

Fyll ut kontaktskjemaet, så vil du få anledning til å booke en tid for samtalen som passer deg.

For informasjon om behandling av dine persondata, se min personvernerklæring.

Ja takk, jeg vil ha en uforpliktende samtale!

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.