Coaching hjelper deg å få klarhet i hvor du vil, og hva du må gjøre for å komme dit

Coaching er en måte å lære mer om deg selv på. Hva som motiverer deg og hvilke styrker du har. Hva som holder deg tilbake, og hva du trenger for å nå målene dine. 

Når skal du velge coaching?

Coaching passer for deg som vil lære hvordan du kan utvikle deg i jobben, kjenne mer arbeidsglede, få større innflytelse, mestre stress og bygge overskudd.

Det er bare du som vet hva som er riktig og viktig for deg. De fleste jeg coacher trenger støtte til å få klarhet i hva dette riktig og viktig er. Klarhet krever refleksjon, og refleksjon krever visse ferdigheter og dedikert tid! I coaching dedikerer du tid og får støtte til refleksjon. 

Når du har fått klarhet i hva som er riktig og viktig for deg, kan du coaches på hvordan du finner motivasjon og ressurser i deg selv til å gjøre det som er nødvendig for å få den karrieren og det privatlivet du ønsker deg.

Noen typiske problemstillinger hvor coaching er riktig for deg: 

  • Jeg strever i jobben min, og er usikker på om jeg er på rett sted.
  • Jeg ønsker meg bedre balanse mellom jobb og privatliv.
  • Jeg går glipp av spennende muligheter fordi jeg er redd for å gjøre feil.
  • Jeg vil gjerne prestere best mulig i jobben min og slik få flere muligheter.
  • Jeg har mistet motivasjonen min og trenger hjelp til å ta grep.
  • Jeg får sterke stressreaksjoner i enkelte situasjoner som jeg gjerne vil mestre bedre.
  • Jeg kan og vil mye, men føler meg ofte misforstått og oversett.
  • Jeg vil gjerne bli tryggere og mer effektiv som leder. 

Coaching skiller seg fra rådgivning ved at jeg som coach er spesialist på en samtaleform som skaper refleksjon og læring hos deg. Du er spesialisten på deg. Jeg gir deg ikke råd om hva du skal gjøre i karrieren og privatlivet ditt. 

Dersom du ønsker det, kan jeg kombinere coaching og rådgivning i spørsmål om karriere, trivsel og stressmestring. Da bruker jeg min kunnskap om psykologi, arbeids- og organisasjonspsykologi og karriereveiledning som grunnlag for refleksjon. Men du skal vite om forskjellen mellom coaching og rådgivning. 

Du skal velge karriereveiledning, og ikke coaching, dersom du tror at du kan komme til å trenge hjelp til å søke ny jobb. Selv om noen av problemstillingene over kan være relevante for deg.

Dersom du vil redusere stress generelt i hverdagen, forebygge alvorlig stress og samtidig styrke trivselen din, anbefaler jeg kurset Stresshjelpen

Usikker på om dette er noe for deg?

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg, slik at vi kan bli litt kjent, og finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester.

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover."

~ Tiril

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Litt om min tilnærming til coaching

Jeg er en lesehest og interesserer meg for et bredt spekter av faglige tilnærminger til psykologi. Nedenfor ser du de viktigste ressursene jeg bruker i coaching.

Transition Coaching

Jeg er utdannet Transition Coach, en dialogform utviklet for å lære om og forstå den psykologiske siden av betydningsfulle endringer i livet ditt. Utdannelsen er basert på vitenskapelig teori og metode, og er akkreditert av EMCC

Mindfulness

Mindfulness-praksis har dokumentert effekt på stress. Jeg bruker teknikker fra mindfulness i coaching for at du skal få tilgang på tankemønstre og følelser i deg selv som ofte er skjulte. Våren 2021 blir jeg sertifisert mindfulness-instruktør.

Positiv psykologi

I den positive psykologien forsker man på det som gjør at vi mennesker trives. Jeg har flere kurs i positiv psykologi, og bruker kunnskap, verktøy og øvelser herfra i coaching som et ledd i å styrke trivselen din og identifisere dine personlige styrker.

Her kan du gjøre bestillingen din!

Fyll ut skjemaet, og jeg vil ta kontakt med deg innen 48 timer etter at jeg mottok bestillingen for å avtale tidspunkt for første møte.

Pris for enkelttime er kr 1.400,-.

Pris for 3 timer er kr 3.780,- (10% rabatt).

Pris for 6 timer er kr 6.720,- (20% rabatt).

Pakkeprisene må betales i sin helhet på oppstart.  

Alle priser er inkludert mva. Egne priser gjelder når arbeidsgiver betaler. Ta kontakt for tilbud.

Ja takk, jeg bestiller coaching!

Jeg vil ta kontakt med deg i løpet av 48 timer for å avtale første møte. Da avtaler vi også antall møter du måtte ha behov for.

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.