Coaching hjelper deg å få klarhet i hvor du vil, og hva du må gjøre for å komme dit

Coaching er en måte å lære mer om deg selv på. Hva du trenger for å trives på jobb, og hvilke energityver du har. Hvilke styrker du kan spille på, og hva som skal til for at du kan fungere på ditt beste. 

Når skal du velge mine coaching-tjenester?

Min coaching passer for deg som vil lære hvordan du kan takle stress, få større arbeidsglede, bygge overskudd, utvikle deg i jobben og få større innflytelse.

Kanskje har du aldri prøvd coaching før? I videoen her kan du lære litt mer om hva coaching er, og hva du kan forvente. 

Dersom online-læring er noe for deg, og du vil redusere stress, forebygge alvorlig stress og samtidig styrke trivselen din, anbefaler jeg også kurset Stresshjelpen. Her får du enda mer læring for pengene. Du kan kombinere kurset med personlig coaching.

Du skal velge karriereveiledning om du trenger hjelp til å søke ny jobb. 

 

Typiske problemstillinger hvor coaching er effektivt 

  • Jeg sliter med stress, og vil gjerne ta grep før det går utover helse, privatliv og karriere. 
  • Jeg ønsker meg bedre balanse mellom jobb og privatliv.
  • Jeg føler meg usikker i jobben min, og lurer på om jeg er på rett sted.
  • Jeg går glipp av spennende muligheter fordi jeg er redd for å gjøre feil.
  • Jeg har mistet motivasjonen min, og trenger hjelp til å finne ut hva jeg kan og vil.
  • Jeg kan og vil mye, men føler meg ofte misforstått og oversett.
  • Jeg vil gjerne bli tryggere og mer effektiv som leder. 

 

Priser

Enkelttime á 50 minutter koster kr 1.400,- inkl. mva. 

Pakkepris for 3 coachinger á 50 minutter koster kr 3.780,- inkl. mva (10% rabatt).

Pakkepris for 6 coachinger á 50 minutter koster kr 6.720,- inkl. mva (20% rabatt).

Ved kjøp av pakker faktureres hele kjøpesummen på oppstart. Ønsker du deg et annet antall møter? Jeg diskuterer gjerne gode løsninger med deg ut fra ditt behov.

Egne priser gjelder for bedrifter. Ta kontakt på e-post for pristilbud. 

"For meg har coachingen med Kristin resultert i at jeg klarte å lande drømmejobben! I flere år strevde jeg med angst og stress i intervjusituasjoner som hindret meg i å nå viktige mål i livet. Kristin har gitt meg en verktøykasse med ulike teknikker og hjelpemidler underveis i coachingen, som har resultert i at jeg føler meg trygg og sikker i pressede situasjoner. "

~ Katja

"Jeg tok kontakt med Kristin fordi jeg opplevde mye stress og lav mestring. Kristin hjalp meg å endre fokus, få bedre innsikt, rydde opp og bli en tryggere utgave av meg selv. Coahingen har hjulpet med å etablere et mål og jeg har fornyet energi. Jeg har det mye bedre og føler meg sterkere. Jeg vet hvor jeg vil nå, og jeg vet hva jeg skal gjøre for å komme dit. Jeg vil på det varmeste anbefale Kristin. "

~ Ewa

"Jeg kan varmt anbefale Kristin som coach! Jeg har fått nyttige og virksomme verktøy, og effekten kom overraskende kjapt. Kristin har en enorm erfaring gjennom sin karriere og en dyp innsikt i adferd, stress og underliggende mekanismer. Kristin stiller spørsmål som gjør at du blir sett og utfordret på samme tid. Jeg gleder meg til flere samtaler fremover."

~ Tiril

"For meg som elsker å bli utfordret var det en åpenbaring å møte den varme og intellektuelle kapasiteten som Kristin er. Selvinnsikten økte for hver konsultasjon og verktøyene jeg fikk gjorde jobben min som leder lettere å mestre."

~ Håvard

"Jeg ble coachet av Kristin i en periode med mye uro i privatlivet og på jobb. Jeg opplevde Kristin som en trygg og konstruktiv samtalepartner. Hun bidro til at jeg fikk sortert tankene, ble mer bevisst på mine kvaliteter og trygg i de valgene jeg tok."

~ Line

Litt om min tilnærming til coaching

Jeg er en lesehest og interesserer meg for et bredt spekter av faglige tilnærminger til psykologi. Nedenfor ser du de viktigste ressursene jeg bruker i coaching.

Transition Coaching

Jeg er utdannet Transition Coach, en dialogform utviklet for å lære om og forstå den psykologiske siden av betydningsfulle endringer i livet ditt. Utdannelsen er basert på vitenskapelig teori og metode, og er akkreditert av EMCC

Mindfulness

Mindfulness-praksis har dokumentert effekt på stress. Jeg bruker teknikker fra mindfulness i coaching for at du skal få tilgang på tankemønstre og følelser i deg selv som ofte er skjulte. Jeg har en toårig utdannelse som mindfulness-instruktør.

Positiv psykologi

I den positive psykologien forsker man på det som gjør at vi mennesker trives. Jeg har flere kurs i positiv psykologi, og bruker kunnskap, verktøy og øvelser herfra i coaching som et ledd i å styrke trivselen din og identifisere dine personlige styrker.

Usikker på om coaching er noe for deg?

Jeg tar gjerne en uforpliktende samtale med deg, slik at vi kan bli litt kjent, og finne ut om det er en god match mellom dine behov og mine tjenester.

Close

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.