Coaching Stressmestringskurs Karriereveiledning Gratis Blogg/Podcast Om Kristin Kontakt Bli med på gratis workshop om jobbstress Logg inn

Yogamagi med Jannicke Wiel

Yoga har i løpet av det siste tiåret blitt en ganske vanlig treningsform. Har du mye stress i hverdagen, kan yoga være en flott måte å forebygge og redusere stress på. Men hva er egentlig yoga? Hvorfor er det bra trening for deg, og hvilken yogaform skal du velge? Dette - og mye annet - svarer Jannicke Wiel på i dette intervjuet.

Jannecke Wiel er sammen med Vibeke Klemetsen aktuell med boken Yogamagi - enkle øvelser mot hverdagsgruff. Hun har også skrevet boken Hva er yogaJannicke har hatt yoga som livsvei siden hun var 19 år, og reiste til India for å studere filosofi, yoga og meditasjon hos en indisk mester. Da hun var 22 år, reiste hun til Himalaya for en periode på 8 år. Jannicke har også en magistergrad i filosofi fra Universitetet i Oslo. Til daglig driver hun Oslo Yoga, et av Norges største privateide yogasentre.

***

Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.