Tjenester Blogg Om Kristin Få gratis minikurs i kunsten å prioritere tid til deg selv! Logg inn

Velkommen til bloggen min!

Her skriver jeg og lager videoer om stressmestring og arbeidsglede, selvledelse og karriere.

Hold deg oppdatert via nyhetsbrevet mitt!

Tre gode podkaster om stressmestring, karriere og arbeidsliv

Er det noe som engasjerer meg, så er det arbeidslivshistorier. Podkasten er et perfekt medium for historiefortelling. Her anbefaler jeg tre gode podkaster med nylig publisert materiale, høy produksjonskvalitet og selvfølgelig - relevant innhold for deg som følger denne bloggen. 

Utvalget av norske podkaster om arbeidsliv er faktisk ikke særlig stort. Dessuten handler det meste om ledelse, eller det handler om karriere for deg som er på vei ut i eller er ganske fersk i arbeidslivet. Så hei! Jeg må visst lansere en podkast selv i overskuelig framtid. For hva med alle oss som har vært i arbeidslivet en stund? Som ikke nødvendigvis er ledere, men som anser oss selv som verdifulle ressurser i rivende utvikling!?

Det finnes til gjengjeld en hel rekke spennende internasjonale podkaster om arbeidsliv, men da blir utvalget veldig stort igjen. Så da er det enkleste og sikreste valget de virkelig store...

Les mer...

Når familien må komme først

Hun kvier seg for å si det. Det kan jeg se på hele henne. Det er liksom ikke sånt man bør si, ikke sånn man bør føle. Selvfølgelig kommer familien først! Hun vet egentlig at hun ikke er alene om å kjenne på en slags urett ved dette. Likevel er det vanskelig.

Når hun bestiller coaching, sier hun at hun ønsker å ta litt grep om karrieren sin, få hjelp til å finne ut av hva hun vil. Det er på tide nå. Hun blir jo ikke yngre med årene. Jeg tar en titt på CV’en hennes. Høyere utdanning, renommerte arbeidsgivere. Hun har stort sett steget i gradene hele veien. Men den nyeste stillingen på CV’en hennes får meg til å stusse. Hva skjedde?

Hjemme er alt bra

- Noen ganger blir jeg bare litt nedstemt.

Denne innrømmelsen sitter langt inne. Hun underdriver. Og hun sier ingenting om frykten jeg aner skyggen av. Frykten for at hun...

Les mer...

Hold ut korona-situasjonen med grunnleggende ressurser

Vi har bikket 2021, og smittevernstiltakene er fortsatt ganske strenge. Det er ikke rart om du begynner å kjenne langtidseffektene av alle restriksjonene vi lever under. Her får du noen tips til hva du kan gjøre for å stå sterkt i månedene som kommer.

 Vil du ha tilgang til gratis gruppecoaching to ganger i måneden? Her tar jeg opp temaer som er relevante for stressmestring og karriere. Du får tilgang ved å melde deg på nyhetsbrevet mitt her

Les mer...

Skap større opplevelse av mening i jobben din

Opplevelse av mening er en av de viktigste ingrediensene i et godt liv – også i et arbeidsliv. Raske endringer og unntakstilstanden under covid-19 kan utfordre opplevelsen vår av mening i arbeidet. Men det er mulig å skape mer mening selv. Her lærer du hvordan.

Det var første gang jeg var i Berlin, og studentbudsjettet mitt tillot kun et overnattingssted som lå litt utenfor bykjernen. Hver kveld da jeg slepte de trøtte turistbeina mine inn på U-Bahn, tilbake til periferien, kom den samme mannen løpende inn i vognen jeg satt i. Straks dørene smalt igjen, ropte han av full hals:

- NÄCHSTE STATION: FRIEDRICHSTRASSE!

Bare sekunder etter ga en automatisert stemme på banen nøyaktig samme beskjed over kommunikasjonsanlegget. Vel å merke så ikke mannen ut til å være ansatt av U-Bahn. Framtoningen hans antydet heller at han var en av Berlins løse fugler. Men der jeg satt og...

Les mer...

Ta en prat med din indre kritiker

Har du en indre kritiker som går løs på deg hver gang du ikke er perfekt? Da er denne videoen noe for deg. Her får du tre coachende spørsmål du kan stille deg selv når du får besøk av den indre kritikeren din.

 Ønsker du tilgang til gratis Zoom-møter hvor jeg kjører gruppecoaching på temaer som er relevante for stressmestring og karriereutvikling? Du får tilgang ved å melde deg på nyhetsbrevet mitt her

Les mer...

Hvor mange feil vil du gjøre i 2021?

Har du nyttårsforsetter for 2021? Eller frister det kanskje ikke, etter det krevende året 2020? Noen av oss tok en vesentlig større del av dugnadsjobben enn andre, og kan trenge en pust i bakken. Men mange av oss har også vokst med utfordringene covid-19 førte med seg. Kanskje byr det på nye muligheter?

Min første ordentlige jobb var som frilansjournalist for avisa Varden. Jeg var 18 år og skulle ytre meg på lederplass i ungdomsbilaget deres. Jeg har mange meninger, men å skulle mene noe i offentligheten har alltid skremt meg. Minst en gang i uka (oftere etter covid-19) takker jeg politikere og andre ledere i mitt stille sinn for at de har sine meningers mot og skaper debatt. At de tør å ta beslutninger, noen ganger feil beslutninger, og står i stormen etterpå. Det må man tåle som leder.

Flesket feigt til

I lederen min flesker jeg til med «Død over...

Les mer...

Julehilsen: Refleksjoner over 2020 og 2021

Snart er julen og det nye året her, og jeg deler noen observasjoner og refleksjoner jeg har gjort meg i annerledes-året 2020. Også forteller jeg litt om hva jeg håper for 2021, og hva du kan forvente deg fra denne kanten fremover. 

Les mer...

Julekonkurranse: Vinn 2 gratis coaching-timer!

Året 2020 har vært en prøvelse for de fleste av oss, og jeg ønsker å bidra til at 2021 blir enklere for alle som sliter med stress. Den beste måten jeg kan gjøre det på, er å høre direkte fra deg om hvordan du har det, og hva du trenger i det nye året. 

Bli med i trekningen av to gratis coaching-timer, mot at du svarer på spørsmålene mine nedenfor. Jeg trekker tre vinnere.

Svarene på spørsmålene sender du til meg på e-post: [email protected].

Som coach har jeg taushetsplikt, og vil aldri dele det du skriver med noen. Straks vinneren er trukket, vil jeg slette e-posten din.

Vinneren blir trukket på lille julaften, altså må du svare på denne e-posten senest tirsdag 22. desember. Vinnerne blir selvsagt kontaktet direkte.

Dersom du ikke blir en av vinnerne, skal jeg likevel sende deg et personlig svar med noen råd og coachende...

Les mer...

Til deg som tenker: "Hva nå? Er dette alt?"

De færreste medarbeidere tar full styring på karriereutviklingen sin. Og kanskje har det gått veldig bra at tilfeldighetene har fått råde til nå. Men... hva nå? Denne videoen er til deg som fortsatt ikke vet hva du skal bli "når du blir stor".

I videoen nevner jeg mitt 8 ukers online-kurs i stressmestring som har oppstart mandag 30. november. Du kan lese mer og melde deg på her. 

Les mer...

Vet du egentlig hva dine største styrker er?

Om du bare får bruke styrkene dine, er sjansene for at du trives og mestrer jobben din gode. Får du derimot ikke brukt styrkene dine, kan du begynne å mistrives, og derfra kan det utvikle seg til stress. Men vet du egentlig hva dine største styrker er?

I denne videoen får du tre coachende spørsmål som skal hjelpe deg til å få større klarhet i hva dine største styrker er.

I videoen nevner jeg et gratis webinar om stressmestring jeg skal holde onsdag 18. november kl 20.00. Du kan lese mer og melde deg på her.  

Les mer...
1 2 3 4
Close

Vil du ha en uforpliktende samtale?

Dette er ikke en coaching, men en uforpliktende samtale hvor målet er å finne ut om mine tjenester matcher dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, og jeg vil kontakte deg innen 48 timer.